Svet

August 21, 2020 11:50

By

Maya Berović šokirala! „Samo je Ceca VEĆA ZVEZDA od mene!”

Maya Berović objavila je novi album “Intime” koji je preko noći postao jedan od najslušnijih! Njene tri pesme se nalaze u TOP 10 na sajtu jutjub od kojih najveći hit “Honey” ima sedam miliona pregleda za 10 dana.

MAYA SE UOBRAZILA!

Ipak, niko nije očekivao od skromne pevačice da će zbog uspeha novih pesma izjaviti kako je ona sada najveća zvezda koja stoji rame uz rame sa Cecom Ražnatović.

„Svesna sam da je sada samo Ceca veća zvezda od mene! Bilo bi glupo da kažem da nisam jer prosto moji rezultati to govore i potvrđuju. Kada vidim sve ovo što se dešava onda moram da budem svesna. Možemo mi pričati o sebi da smo ovakvi i onakvi, ali ako nemamo dela da to potvrde sve pada u vodu”, rekla je Maya u emisiji Ekskluzivno na Pinku.

Lepa Brena, Jelena Karleuša i Dragana Mirković koje iza sebe imaju velike karijere i uspehe nisu želele da komentarišu javno ovu Mayinu izjavu. S druge strane, Saša Vidić smatra da je Maya sebe precenila, te da prvo treba da formira svoj vizuelni identitet.

„Maya prvo mora da se odluči u vizuelnom smislu da li je Ceca ili Jeca, ne može da bude na dva polja. Ne poznajem je lično, svi kažu da je ona dobra. Ali ako ti nemaš nikoga da kaže za tebe da si đubre ili ološ, to znači da ništa posebno ne izazivaš. Pa ona mora biti dobra kad je muzla krave po Bosni. Ona je na početku izgledala kao mala navesta, pa je onda bila Kasandra, pa se malo izoperisala jer želi da bude Bijonse”, kaže Vidić u svom stilu.

NOVI STAR! Drama: Čekićka prijavila Lunu policiji, Marko ovo uradio! Uhvaćeni: Maja i Bora se kriju od Janjuša! Isidorin sin se zakleo na grobu! Tanjin muž uzeo decu zbog para!

AUTOR: STAR

FOTO: PRINTSCREEN, INSTAGRAM PRINTSCREEN