Oporavak Snežane Đurišić
ekskluzivno

February 25, 2023 15:00

By

Dalje će nastaviti bez nje: Snežana Đurišić u jeku skandala napušta Zvezde Granda

Snežana Đurišić napušta Zvezde Granda – ne može da izdrži pritisak

Nedelju dana traje agonija legendarne pevačice Snežane Đurišić zbog optužbi njenog takmičara Dušana Vukadinovića koji je izneo niz optužbi na račun Đurišićeve. Naime,nakon ispadanja iz popularnog takmičenja njegova majka Nata otkrila je za medije kako folk pevačica traži mito za prolazak u naredni krug Zvezda Granda.

Pročitajte: Skandal u Zvezdama Granda – Đurišićka optužena za uzimanje mita, u sve upleten i Saša Popović

Snežana Đurišić napušta Zvezde Granda

Printscreen youtube

Saša Popović odmah je demantovao ove navode, a u Snežaninu zaštitu stale su i njene kolege iz žirija. Međutim, to izgleda nije dovoljno da umiri pevačicu koja je veoma uznemirena zbog teških optužbi na njen račun, te izbegava da se bilo kome javlja.

– Snežana je zbog svega u haosu jer ne može da veruje da je priča otišla ovoliko daleko. Nikad nije imala skandale u karijeri, ovo je prvi put da se s nekim ovako prepire i tužaka. Sa Sašom je po ceo dan na vezi, imali su sastanke da bi mu na kraju rekla da je najbolje da se povuče iz takmičenja – tvrdi izvor „Republike“ i dodaje da Snežana Đurišić napušta Zvezde Granda uskoro:

Pročitajte: Udarac tamo gde najviše boli – Snežana Đurišić Zlatu ujela za srce pomenuvši joj decu

Snežana Đurišić napušta Zvezde Granda

Ata images

– Đurišićka se ne javlja novinarima otkako je kandidat izašao s optužbama. Popoviću je rekla da je najbolje da se ne oglašava, mislila je da će tako sve da se smiri. Na kraju, skandal je uzeo maha da je na kraju ispalo da nije dobro što Snežana ćuti i što nije izašla sa svojom stranom priče. Ona je rekla je Saši: „Meni ovo ne treba! Neću da se valjam u blatu, ne mogu da verujem šta me je snašlo, neka priča ko šta hoće! Ja odoh iz takmičenja, slobodno mi traži zamenu!“ – završava izvor blizak produkciji.

AUTOR: SVET

IZVOR: Republika

FOTO: Rajko Ristić