Porođaj Bogdane Ražnatović svet novine svet portal
Svet

April 29, 2023 19:30

By

Neverovatno je lep i jasno je na koga liči: Mali Krstan prvi put pred kamerama, pogledajte fotografije

Sin Veljka i Bogdane Ražnatović biće pravi dasa

Porodica Ražnatović još uvek ne može da se oporavi od količine lepih vesti kojom ih je život nagradio u samo nekoliko dana.

Supruga Veljka Ražnatovića porodila se pre nekoliko dana i na svet donela zdravog dečaka koji je dobio prelepo ime – Krstan. Porođaj je protekao u najboljem redu, pa su mama i sin u pratnji ponosnog oca Veljka nakon samo tri dana napustili porodilište.

Pročitajte Porodila se Bogdana Ražnatović, rodila malog džina – Ceca ne krije sreću zbog dolaska unuka FOTO

ATA images

U najnovijoj epizodi dokumentarno-igranog programa „Ceca show“ gledaoci su mogli da vide kako je protekao Bogdanin porođaj, ali i sve detalje slavlja koje je organizovano u porodičnom domu Ražnatovića.

Naime, kamera Blic televizije imala je priliku da ekskluzivno zaviri u salu gde se odvijao Bogdanin porođaj i zabeleži veoma interesantne kadrove. Kada je drugi sin konačno došao na svet ponosnog oca Veljka preplavile su emocije, pa nije krio suze radosnice.

Pročitajte Veljko smislio ime i za trećeg sina – Ono je još lepše od prethodna dva, a evo kako bi se zvala ćerka kad bi je dobio 

BLIC TV Screesnhot

– Skoro 4200 g, 54 dugačak. Lep, jedar, najlepši! Kako mogu da se osećam, mogu da poletim. Presrećna sam, ovo je blagoslov od Boga. Na današnji dan je i moj pokojni suprug rođen, danas je Krstan. Neka mu je na zdravlje, na sreću. Drugi dan Uskrsa. Sve moguće lepo što je moglo da se desi, desilo se – rekla je tada Ceca. Ali ni to nije sve..

Pročitajte: Ražnatovići celu noć slavili rođenje malog Krstana, došlo pola estrade – Pogledajte ko se IPAK nije pojavio (FOTO)

BLIC TV Screesnhot

Kamere pomenutog šou programa su takođe usnimile i malog Krstana, a preslatki sin Bogdane i Veljka Ražnatovića je na prvi pogled osvojio srca svih članova porodice, ali i pevačicinih pratilaca, piše Story.

Pročitajte Druga žena – Veljko izveo ženu iz porodilišta, pogledajte kako Bogdana izgleda posle drugog porođaja (FOTO)

BLIC TV Screesnhot

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Rajko Ristić