Ana Korać krstila sina
Svet

March 2, 2023 18:15

By

Ana Korać napustila porodilište pod čudnim okolnostima, isplivala slika sa naslednikom FOTO

Ana Korać napustila porodilište, misteriozno i tajno 

Ana Korać se porodila carskim rezom u jednoj privatnoj klinici, a sa sinom je bila smeštena u posebnom luksuznom apartmanu. Osoblje je brinulo o njoj i bebi, dok je sinoć sa sinom napustila bolnicu.

Porodila se Ana Korać

ATA images

– Juče je napustila porodilište. Iako je mogla da izađe još tokom dana, sve vreme je čekala da padne mrak, pa je u kasnijim časovima izašla iz klinike – govori izvor blizak Ani.

Pročitajte: Ana Korać pred porođaj konačno pokazala partnera- Evo ko je on i čime se bavi FOTO

Foto: Instagram

– Znala je da je novinari i papapraci neće čekati ispred klinike uveče, pa se odlučila na taj korak. U pratnji samo dve bliske osobe otišla je u svoj dom, a niko nije uspeo da je fotografiše po izlasku iz bolnice, što je i htela – dodao je isti izvor.

Pročitajte: Oglasila se emotivna Ana Korać posle dužeg vremena – Ovo su novosti o njenom sinu FOTO

Trudna Ana Korać

ATA images

Inače, Ana je punih devet meseci uživala i maksimalno bila posvećena drugom stanju, a nedavno se javno oglasila.

– Biti u blagoslovenom stanju je nesto najlepše što žena moze da oseti. Uskoro ću postati mama i jedva čekam sina da uzmem u naručje. Moj život se kompletno promenio. Posvećena sam porodici, a sve je spremno za dolazak bebe – kaze Koraćka, koja se mesecima krila od javnosti, a sve vreme odbija da otkrije ko je otac deteta.

Pročitajte: Evo kako je izgledala Ana Korać u sedmom mesecu trudnoće FOTO

Trudna Ana Korać

Rajko Ristić

Ona je pre samo nekoliko dana vratila svoj Instagram profil.

– Otvorila sam firmu za marketing. Imam tim ljudi koji sa kojim ću ubuduće raditi ozbiljne kampanje. Želim da se posvetim sinu i poslu na kojem sam vredno radila svih ovih meseci. Takođe želim Vama medijima da se zahvalim sto ste imali razumevanja i poštovali moju odluku da u miru iznesem svoju trudnoću – poručila je Ana.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images