Snežana Đurišić spasila kolegu
Svet

5 марта, 2023 17:30

Snežana Đurišić spasila kolegi život: Posvađao se sa suprugom, a onda je usledilo nešto strašno

Snežana Đurišić spasila kolegu sigurne smrti

Pokojni Amir Rešić Nino svojevremeno je pokušao da izvrši samoubistvo, a njegova velika prijateljica Snežana Ðurišić spasla ga je u poslednjem trenutku. Sve se dogodilo nakon žestoke svađe s njegovom tadašnjom suprugom, pisali su tada mediji.

Pročitajte: Dirljiva uspomena na oca – Nikad viđena fotografija Sandre Rešić i Nina tera suze na oči FOTO

Instagram

– Toliko je klonuo duhom da je poželeo da se ubije. Jedne večeri popio je šaku tableta za smirenje. Jedinom iskrenom osobom smatrao je koleginicu Snežanu Ðurišić, s kojom je inače imao i duet koji je u tom periodu bio hit. Objasnio joj je celu porodičnu dramu i ponavljao da hoće da se ubije. Ona je odmah na njegovu adresu poslala hitnu pomoć, koja ga je odvezla u bolnicu na ispiranje želuca – govorili su Ninovi prijatelji, a i sam pevač je to tada priznao.

Snežana Đurišić spasila kolegu sigurne smrti

– Ne sećam se kada je to tačno bilo, ali znam da sam popio gomilu tableta i pozvao koleginicu Snežanu Ðurišić da joj kažem šta sam uradio – priznao je pevač.

Pročitajte: Kristijan dotukao Sandru Rešić – Otkrio strašnu istinu o njenom ocu

Ata images

Ona je, kao i svaki dobar čovek i dobar psiholog, na vreme reagovala. Pozvala je Hitnu pomoć, čiji su me službenici prevezli na Vojnomedicinsku Akademiju, gde su mi isprali želudac i nekoliko dana ostavili na odeljenju. Sećam se, kad sam se razbudio, osetio sam užasan bol koji mi je prouzrokovao kateter – govorio je Nino.

Nino je preminuo 2007. godine, u Bijeljini, gde je i sahranjen, a iza njega su ostale tri ćerke i brojni hitovi.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM