Stajling Novaka Đokovića
konačno

13 Novembra, 2022 18:45

Konačno slobodan: Novak skinuo okove koje je godinama nosio, Jelena je prošlost FOTO

Stajling Novaka Đokovića oduševio sve prisutne

Pre nekoliko dana na plavom tepihu pojavio se najbolji svih vremena. Trenutno se u Torinu održava završni masters turnir, a glavna zvezda, naravno je naš Novak Đoković. Svojom pojavom zasenio je sve prisutne, te ovacije i aplauzi nisu izostali. Osim njegove spremnosti za ovaj važan turnir, svi su prokomentarisali stajling Novaka Đokovića.

Pročitajte: Novak Đoković se probudio iz narkoze, a ovo su prve reči koje je uputio majci

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Naime, najbolji teniser se odlučio za kariranu jaknu marke „LaCoste“, bež pantalone i belu polo majicu, a ceo autfit upotpunio je brendiranim naočarama za sunce koje su se savršeno uklopile. Mnoge dame videvši našeg Noleta složile su se da Novak ovog puta nije poslušao suprugu Jelenu, koja sigurno ovakvo njegovo izdanje ne bi podržala.

Jelena nije bila Novaku podrška tokom manifestacije pred početak turnira, pa su počele spekulacije da ona ne odobrava Novakov modni iskorak. Đokovićeva supruga poznata je po skromnosti i jednostavnim komadima garderobe, nikad ne želeći da garderobom privlači pažnju.

Pročitajte: Novak Đoković doneo TEŠKU odluku! Otac Srđan ga brani – „Moj sin će raditi kako hoće!”

Stajling Novaka Đokovića

Foto: Ata images

Međutim, stajling Novaka Đokovića ovog puta bio je sušta suprotnost Jeleninim stavovima, pa su komentari poput onih da se otrgao Jeleninom uticaju sasvim logični i očekivani. Bilo kako bilo, Novak je oduševio sve prisutne svojim izgledom i spontanošću a mi mu želimo novu titulu!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images