Hello! žurka okupila je srpski džet-set
Svet

November 4, 2022 10:41

By

Zvezde su sinoć zablistale na najprestižnijoj žurki: Dame su nas raspametile nestvarnim kombinacijama, moćno i mnogo skupo FOTO

Hello! žurka okupila je srpski džet-set

Najveća imena domaće estrade okupila su se juče kako bi upriličila žurku koju je organizovao Hello! magazin. Ovim povodom mnoge poznate ličnosti odazvale su se pozivu i uživale u sjajnoj večeri koju su im pripremili čelnici pomenutog magazina.

Hello! žurka
ATA images

Poznate ličnosti polako su pristizale na crveni tepih i rado pozirale fotoreporterima dok su s eoko njih lomili novinari ne bi li saznali neku sočnu pikanteriju iz privatnog života. Naravno, jedna od nih čiji život uvek intrigira kao i sama pojava jeste pop diva Jelena Kalrueša koja je na žurku Hello! magazina pristigla u duštvo najboljeg prijatelja i saradnika Zorana Birtaševića.

Pročitajte: Jelena Karleuša nije sama u svemu – Nove fotografije otkrivaju ko je osoba koja je voli i pazi (foto)

Foto: ATA images

Karleuša je, po ko zna koji put privukla pažnju na sebe jedinstvenom modnom kombinacijom, kojom je dokazala da i zakopčana do grla izgleda jedinstveno i bez premca.

Pročitajte: Udružile se Karleuša i Đokovićka – Ovo je stvar koja ih je spojila

Foto: ATA images

Masa poznatih krenula je ka crvenom tepihu kako bi fotografijama ovekovečili najlepše momente sa partija, a to svakako jeste bio i trenutak kada je Anastasija Ražnatović imala tu čast da iseče rođendansku tortu. Cecina ćerka zablistala je u neobičnoj haljini koja jeste privukla pažnju pristunih.

Pročitajte: Geni su čudo – Anastasija Ražnatović je kopija ove rođake, imaju čak i istu boju glasa (foto)

Foto: ATA images

Jednostavnost i gracioznost pokazale su Lena Kovačević kao i Marina Tadić koje su ove večeri otišle korak dalje. Lena je za žurku i svečanu priliku odabrala komplet od tvida kao neprolazni klasik, dok je Marina izgledala kao princeza. Akcenat je stavljen na frizuru koja peačici pristaje fenomenalno, nežno i romantično.

Pročitajte: Ovo više nije ista žena – Marina Tadić izgledom pokrenula polemiku (foto)

Foto: ATA images

Foto: ATA images

Opasan stil i total black outfit u Sekinoj interpretaciji izgledao bio je jedan od najekstravagantnijih sinoć. Mnogo je onih koji Seku ne bi mogli da zamisle u beloj romantičnoj boho haljini, tako da je ova modna priča apsolutni odgovor na to. Šminka je vrhunssa, baš onakva kakvu smo svojevremeno imali prilike da vidimo na velikim stranim modnim pistama. Stanislav Zakić, njen saradnik i prijatelj pratio je njen outfit veoma pažljivo kako bi u trenutku poziranja i slikanja izgledali kao jedna celina.

Pročitajte: Strašne vesti stižu iz grada mode – Seka Aleksić u ogromnom problemu, moli javnost za pomoć (video)

Foto: ATA images

Foto: ATA images

Milica Pavlović iznenadila je nežnim izdanjem, svilene plisirane haljine koja joj je stajala saliveno. Budući da je svoju d ivnu kosu skratila, kako smo pre nekoliko dana i videli, Mila je kosu pokupula u romantičnu frizuru sa naglašenim visokim repom. Šminka kao i uvek, vrhunska.

Pročitajte: Sve lepote Bunibroda – Pogledajte imanje na kome je odrastala Milica Pavlović (VIDEO)

Foto: ATA images

Ivana Dudić naglasila je svoje obline predivnim crvenim kaputom koji je pratio liniju tela. Ispod njega stidljivo se nazirao kratak šorts kao i moderne crne čizme koje su otkrivale njenu senzualnost na suptilan način. Frizura i šminka su kao i uvek, zaštitni znak poznate glumice, jer je uvek opredeljena za prirodno.

Pročitajte: Glumica Ivana Dudić otkriva šta radi u svoja četiri zida – Niko ne vidi pravu istinu…

Foto: ATA images

Ko je još sve posetio prestižnu Hello! žurku pogledajte u galeriji u nastavku a u anketi dajte i svoj sud o tome ko je po vama najbolje obučen. Zanima nas!

Glasajte za najbolje odevenu ličnost:

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images