Muž Lene Kovačević
Svet

October 10, 2022 18:15

By

Lena Kovačević je prelepa, ali njen muž je izgledom sve razočarao: Upoznajte pevačicinu porodicu (foto)

Muž Lene Kovačević je lepotan, ikao su mnogi mislili suprotno

Otkada se pojavila na javnoj sceni pevačica Lena Kovačević važi za najlepšu ženu sa naših prostora.

No, ona je ispred lepote uvek isticala svoj rad, pa je, sem lepim lice, publiku očarala i svojim divnim pesmama. A, ispred svega je uvek stavljala porodicu, koja je, kako je sama priznala, za nju na prvom mestu.

Pročitajte: Lena Kovačević – Veliko je pitanje gde je, danas, granica pristojnosti? 

Rajko Ristić

Kako pevačica važi za lepoticu, mnogi su se pitali kako izgleda muž Lene Kovačević, a mogli su se pročitati i komentari tipa da je on verovatno njena sušta suprotnost, jer obično to tako biva.

Međutim, sve one koji su tako mislili demantuju naše paparaco fotografije, na kojima je Veljko Brčin, muž Lene Kovačević, koji možda nije lep kao  supruga, ali svakako jeste lep.

Pročitajte: Grudi u prvom planu – Uvek do grla zakopčana Lena Kovačević odlučila da se razgoliti (foto) 

Rajko Ristić

A, da je genetika čudo potvrđuju i fotografije pevačicinih sinova Teodora i Vuka, koji su slika i prilika svojih roditelja. Ipak, ni decu, ni supruga Lena nikada nije želela da eksponira u javnosti.

‒ Davno sam odlučila da porodicu ne ističem u javnosti jer živim sa partnerom koji nema veze sa javnim poslom. Kao što moja majka nije bila deo javne scene, tako ni ja nisam mislila da on treba da bude deo javne scene, niti je on to želeo. Da je želeo, on bi se bavio nekim ovakvim poslom. Dok neće da propeva onda ništa ‒ rekla je šaljivo pevačica.

Pročitajte: Lena Kovačević nam je otkrila bjuti tajne zbog kojih tako blista

Rajko Ristić

No, naš paparaco fotografisao ih je na beogradskom aerodromu, dok su se vraćali sa odmora, a pevačica se nije bunila što ih fotografišemo, naprotiv, osmehnula se i sa ponosom pokazala svoju prelepu porodicu.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM