Lena Kovačević o bolu svet portal
Svet

February 17, 2024 09:00

By

Svet joj se srušio u trenu, ali je spas pronašla u ovome: Emotivna Lena Kovačević iskreno o najtežim trenucima

Lena Kovačević o bolu nakon smrti majke govorila potpuno iskreno

Otkada se pojavila na javnoj sceni pevačica Lena Kovačević važi za jednu od najlepših žena sa naših prostora. No, ona je ispred lepote uvek isticala svoj rad, pa je, sem lepim lice, publiku očarala i svojim divnim pesmama. A, ispred svega je uvek stavljala porodicu, koja je, kako je sama priznala, za nju na prvom mestu.

Lena Kovačević o bolu svet portal

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Lena Kovačević o bolu nakon gubitka majke, najveće podrške u životu

Početkom godine, Lena je doživela veliku porodičnu tragediju kada joj je preminula majka Nada nakon duge i teške bolesti. Ovaj nenadoknadivi gubitak Lena, kao i njen otac Dušan Kovačević teško su podneli, ali ubrzo nakon njene smrti Lena je morala da nastavi muzičke planove. U emisiji “Blic dan” Lena Kovačević o bolu nakon gubitka majke je govorila potpuno otvoreno i iskreno.

“Par dana nakon što sam sahranila majku morala sam da idem da snimam pesmu za “Evroviziju”, koju sam posvetila pokojnoj mami. Ekipa sa kojom sam radila mi je pružala veliku podršku”, rekla je pevačica.

Pročitajte Umesto Brene na binu izvela NJU – Prija bi bez nje bila niko i ništa, njoj je za sve zahvalna VIDEO

Iako je prolazila kroz veoma težak period i bol zbog smrti majke Nade, pevačica je otišla u studio kako bi snimala numeru kojom se predstavlja na Pesmi za Evroviziju ’24, a koja nosi naziv “Zovi me Lena”.

Lena Kovačević o bolu svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica je u razgovoru govorila o hrabrosti svoje majke i o njenoj podršci koju joj je uvek nesebično pružala.

“U tim trenucima mi je molitva bila spas i izlaz, a naravno tu je negde bila i moja majka koja me je gledala sa neba. Ona je bila hrabra i energična zena i ona mi je uvek pružala snagu”, izjavila je za Blic.

Pročitajte Badnji dan nikad tužniji – Na večni počinak ispraćena je majka Lene Kovačević

Podsetimo, majka Lene Kovačević preminula je 3. januara ove godine posle duge i teške bolesti, a džez pevačica se emotivnim rečima na društvenim mrežama oprostila od nje.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram