Bolest Marine Tadić
Svet

7 јула, 2022 19:00

Ovo više nije ista žena: Marina Tadić izgledom pokrenula polemiku (foto)

Izgled Marine Tadić izazvao oprečna mišljenja 

Pop pevačica Marina Tadić juče je prisustvovala svečanom otvaranju jednog finog restorana u Beogradu. Tom prilikom pojavila se skockana, ali bez trunke šminke na licu.

Pročitajte: Umetnička duša – Znate kako Marina Tadić peva, a evo kako recituje poeziju (video)

Foto: Ata Images

Izgled Marine Tadić – Pevačica sada neguje dečački stil

Prelepa Marina Tadić koja je do sad negovala damski stil mnoge je iznenadila promenom svog imidža. Ona, naime, sada fura dečački stil i mnogi su bili iznenađeni ovom nesvakidašnjom promenom. Početak karijere i prvo pojavljivanje, kako se mnogi sećaju, obeležila je njena neprikosnovena lepota, stas i glas ali sada to više nije ista žena.

Pročitajte: Marina Tadić veruje u pravu ljubav – Da sam htela, udala bih se zbog para

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Tadic (@marinatadic_official)

Marina je, naime, nakon situacije koronavirusom, odlučila da napravi muzičku pauzu te je sa suprugom Urošem kupila plac. Otkako je postala majka, pevačica odlučila je da svoje vreme posveti ćerkici Veri i na neko vreme pobegne od medija. Nakon duže pauze, tačno pre dva meseca, lepa Marina pojavila se na jednom prestoničkom događaju i šokirala javnost. Ona je, naime svoju divnu, plavu kosu drastično skratila čemu se niko nije nadao. 

Izgleda Marine Tadić – Uvojci su passe?

Sinoć, Tadićeva je ponovo iznenadila. Osim što više nije plava i ne nosi njene prepoznatljive uvojke, Tadićeva je privukla pažnju i svojim stajlingom – ponela je najmoderniji trend sezone a to je komplet odelo i to u crvenoj boji koji joj je savršeno pristajao.

Pročitajte: Marina Tadić pokazala TETOVAŽE na INTIMNOM delu tela – Nakon POROĐAJA pohvalila se VRH figurom

Foto: Ata Images

Ipak, po mišljenju mnogih koji su Marinu obožavali kao smernog devojčurka s plavom kosom i loknama, nestrpljivo se očekuje trenutak kada će pop zvezda ponovo pustiti kosu i postati plavuša budući većina misli da Marina sada izgleda nekoliko godina starije.

Šta vi mislite?

Da li vam je Marina lepša sa kratkom ili dugom plavom kosom?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram Screenshot