Snežana Đurišić gola
Svet

3 Jula, 2022 13:00

Snežana Đurišić smršala do neprepoznatljivosti, evo kako joj je to pošlo za rukom

Dijeta Snežane Đurišić uz pomoć koje je vidno smršala

Snežana Đurišić izgubila je više od 20 kilograma i svoju liniju je dovela do savršenstva. Budući da je mnoge interesovalo u čemu je tajna i kako je pevačici pošlo za rukom da toliko smrša, ona je rešila da stavi tačku na nagađanja i otkrije pravu istinu.

Dijeta Snežane Đurišić više nije tajna

– Neko sam ko je hedonista, pa se stoga dešavaju oscilacije u kilogramima. Veliki broj kilograma sam skinula `92. godine, dok sam živela u Americi i to je bilo na način o kom sam već govorila i kom se već pisalo. Od tada vodim računa da oscilacije ne budu velike. Redovno vežbam sa fitnes instruktorkom Danijelom u udobnosti svog doma, idem na razne tretmane koji prijaju koži mojih godina, negujem se… Uz sve ovo što možemo raditi za sebe po svom izboru, najveća lepota dolazi iznutra. Najlepši nakit je zadovoljstvo i žena je najlepša onda kada je voljena i kad voli – govori kroz osmeh pevačica, koja nema pomoć nutricioniste.

Pročitajte: Nemoj nikad da se vratiš – Snežana Đurišić jednim potezom otkrila u kakvim je odnosima sa ginekologom Vanjom (foto)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Snezana.Djurisic (@snezana.djurisic_)

– Nemam pomoć, sama sam sebi nutricionista. Mada sam ranije koristila usluge nutricioniste. Svesna sam da ne treba da imam slatkiše i testa u svojoj ishrani, koje inače obozavam, pa kada se usudim da to sebi dozvolim, trudim se da to budu male količine. Vanja stvarno voli sve da jede. Šta god da spremim, oduševi se, ali izdvojiću moj čuveni sataraš, odnosno bećar paprikaš, to nam je omiljeno jelo– kaže Snežana i priznaje da je uspela da se reši velikog poroka.

Pročitajte: Zbog ovoga je Snežana Đurišić na meti ljubomornih koleginica!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Snezana.Djurisic (@snezana.djurisic_)

– Ranije sam konzumirala nikotin, ali već 12 godina sam oslobođena te loše navike. A ako se slatkiši broje u porok, onda imam jedan – iskrena je pevačica.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: Rajko Ristić