Sin Vanje Miloševića svet portal
ŠOKANTNO

June 27, 2022 21:38

By

Snežana Đurišić u suzama: Mlada glumica javno otkrila mračnu stranu ginekologa Vanje. Nasilje u porodici, veza sa studentkinjom…

Ginekolog Vanja Milošević na stubu srama zbog stavova o abortusu

Nakon što je u Americi ukinuto pravo žena na abortus, u otvorenim studijima domaćih kanala povele su se javne polemike na pomenutu temu. Dečko Snežane Đurišić napadnut je pošto je bio deo jedne od debata, a sve zbog toga što je otvoreno izneo svoje mišljenje. Ona je, naime, spomenuo da je protiv abortusa, te da smatra da je proces odstranjivanja ploda jednako muška kao i ženska stvar.

Ginekolog Vanja Milošević zalaže se za zabranu abortusa

To je izrevoltiralo mlade žene, među kojima se posebno svojim demonstrativnim gestom izdvojila glumica Tamara Aleksić, ćerka Tanje Peternek, koja je osula paljbu po dečku Snežane Đurišić, piše Story.

Šalju mi ljudi slku gostovanja dva muškarca na TV Prva na temu zabrane abortusa. Jedan od njih je dr Vanja Milošević sa kojim sam jednom i ja gostovala i koji je izjavio da je abortus muško pitanje, kao i da žensko telo nije više njeno kada uđe u seksualne odnose. Milošević je inače javnosti poznat kao dečko Snežane Đurišić koji je studentkinji naparavio dete koje potom nije hteo da prizna – napisala je Tamara pa dodala:

Pročitajte: Dečko Snežane Đurišić omražen među ženama – On je licemer koji jedno priča, a drugo radi

– Što je ovo važno? Zato što se stvara iluzija o javnoj raspravi tamo gde rasprave ne sme da bude, a kao navodni eksperti o pitanjima ženskog tela i egzistencije dovode se likovi koji imaju prijavu za nasilje u porodici i oni što su iskorišćavali svoju poziciju za se*s sa studentkinjama. Potencijalna decu su dobra jer time mogu da se kontrolišu žene. Za rođenu decu ipak ne preuzimaju odgovornost. Realnost je da ovakvi ljudski odroni nemaju širu bazu i podršku, ali zbog medija koji žive od skandala dobijaju svojih 5 minuta, koji ženama bukvalno ugoržavaju život. Kako, pitate se? Tako što onda svaka šuša može da smatra šta žena sme, a šta mora – napisala je Tamara, pa nastavila:

Pročitajte: Snežana Đurišić finansijski spasila Vanju? Pretio mu sud?

Ne mora abortus biti zvanično zabranjen da bi bio nedostupan ili urašen kasapinski. Ono što mnogi Miloševići ne znaju jeste da je hrabrost delovanje uprkos strahu. Nije da se mlađe generacije žena ne plaše, samo smo hrabre i spremne da se borimo zauvek za svoja prava -poručila je ćerka Tanje Peternek.

 

IZVOR: STORY

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, PRINTSCREEN