Svet

February 14, 2022 10:00

By

Snežana Đurišić finansijski spasila Vanju?! Pretio mu sud?

Vanja Milošević ima vanbračno dete koje je dobio pre nekoliko godine sa jednom studentkinjom. Snežana Đurišić je upućena u celu tu priču, a kao prava devojka, umesto svog izabranika obilazi njegovo dete i navodno plaća alimentaciju.

SNEŽANA ĐURIŠIĆ

ATA/IMAGES

Prepustio se čarima momačkog života nakon razvoda!?

Naime, kada je Snežana upoznala Vanju, on je bio veoma iskren prema njoj i odmah joj je rekao da je posle razvoda od prve supruge, sa kojom je bio više od deset godina u braku, napravio još jedno dete sa devojkom koja studira. Kako saznajemo iz domaćih medija, Vanja joj je sve priznao na samom početku veze, da se nakon razvoda prepustio čarima momačkog života, i počeo sve češće da izlazi. Tada je upoznao majku njegovog trećeg deteta, koja je mlađa od njega više od dvadeset godina – otkrio je izvor svojevremeno za “Pink.rs”.

Pročitajte: Emotivni partner Snežane Đurišić godinama krije jednu tajnu, a evo i koju!

– Oni su se zabavljali skoro pola godine, a ta studentkinja, poreklom iz Kraljeva, videla je u Vanji dobru priliku. Vrlo brzo je zatrudnela s njim, a kako doktor nije želeo obavezu, njihova veza se ubrzo raspala. Ipak, on je rešio da prizna dete, dao mu je svoje prezime i pristao da plaća alimentaciju – ispričao je izvor blizak folk pevačici i njenom partneru jednom prilikom.

Finansijka kriza i rođenje ćerke!?

Milošević je pre nekoliko godina započeo vezu sa divom narodne muzike, a ubrzo nakon njihovog stupanja u vezu, porodila se njegova bivša devojka i rodila mu ćerku.

Navodno, kada je Milošević upao u finansijsku krizu, Đurišićava mu je, kako se šuška, pomogla oko plaćanja alimentacije koja je iznosila 80.000 dinara.

snežana i vanja

ATA/IMAGES

Diva narodne muzike, Snežana Đurišić već nekoliko godina uživa u srećnoj vezi sa ginekologom Vanjom Miloševićem. Snežana retko govori o svojoj ljubavi, ali njih dvoje su nerazdvojni i već neko vreme žive zajedno. Poznati par godinama godinama privlači domaće medije svojom inspirativnom ljubavnom pričom, iako se neretko u medijima spekulisalo o njihovom odnosu, Snežana i Vanja ruše predrasude o svojoj romansi, a porodično gnezdo svili su u luksuznoj vili u Jajincima, koju je Đurišićeva izgradila ’80tih godina.

Snežana često govori o njihovoj ljubavi, a kako je sve počelo, pevačica je više puta navela da joj se Vanja džentlmenski i pristojno udvarao.

Svojom neposrednošću, svojim načinom udvaranja, koji je krajnje džentlmenski i muški, pristojan. Svojim izgledom, posle i pažnjom, posle se rodila ljubav i više nema problema. I traje, hvala Bogu. Ni jednog sekunda nije bio navalentan, ni bezobrazan, niti je navaljivao, ni u čemu nije preterivao – rekla je Snežana Đurišič.

Pročitajte: Tajna ljubavna drama Milice Pavlović: “Doživela sam najveću izdaju!”

 

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ATA/IMAGES