Svet

May 16, 2022 20:00

By

Dečko Snežane Đurišić omražen među ženama: On je licemer koji jedno priča, a drugo radi

Dečko Snežane Đurišić proglašen za licemera

Dr Vanja Milošević, ili široj javnosti poznat kao dečko pevačice Snežane Đurišić, postao je jedan od omraženijih muškaraca među ženama u Srbiji, bar ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama.

Rajko Ristić

Doktor Milošević se zamerio ženama

Naime, već neko vreme govori se o tome da bi žene u Americi mogle da ostanu bez zakonskog prava na prekid trudnoće, a ta priča je postala aktuelna i kod nas, pa je zabrana abortusa sve češća tema u emisijama na srpskim televizijama.

Baš u jednoj takvoj emisiji, na pomenutu temu govorio je i dečko Snežane Đurišić, poznati beogradski ginekolog, koji je između ostalog rekao:

dečko snežane đurišić

Rajko Ristić

– Ako ta žena veruje meni da sam tu da joj pomognem kada ima problem, kako da mi ne veruje da je to jedan ogroman i vrlo komplikovan proces koji vodi u sterilitet. Komplikovanije je u Srbiji registrovati auto nego da odete na prekid trudnoće. Vi nemate skoro nikakav ozbiljan razgovor sa ginekologom. Većina žena mi kaže da su imale jedan temeljan i dug razgovor, ne bi se odučile na to. Ovo je muško pitanje, ako žena ima podršku, pre svega moralnu, od strane svog muškarca, ona se neće odučiti na to – rekao je dr Milošević i dodao da je zbog slabe edukacije u Srbiji, abortus najčešći vid kontracepcije.

Iako se, naravno, većina žena, ne slaže sa tim da bi abortusi trebalo da budu zabranjeni, sa nekim doktorovim rečima bi se sigurno složile. Međutim, on je proglašen za najvećeg licemera iz prostog razloga što, kako kažu, jedno priča a drugo radi.

snežana đurišić

Ata images

Pročitajte: Snežana Đurišić finansijski spasila Vanju?! Pretio mu sud?

Naime, poznato je da je Snežanin dečko “napravio dete” studentkinji, koja, istini za volju, nije abortirala, niti je bila primorana na bilo šta.

Međutim, mnogo pripadnica lepšeg pola iznelo je svoje mišljenje o doktoru Miloševiću.

Da li je moralno da se jedan lekar navodno bori za prava žena, tako što će da im se zabrani abortus, a u zrelim godinama ne koristi kontraceptivna sredstva. Samim tim svoju učenicu, dosta mlađu i svakako neiskusniju, doveo je u situaciju da umesto da se školuje, ona postaje samohrana majka – napisala je jedna od korisnica Twittera i dobila brojnu podršku i žena i muškaraca.

Dečko Snežane Đurišić se ovim povodom nije oglašavao.

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES