Ispovest Jelene Đoković svet portal svet
Svet

November 28, 2023 21:04

By

Jelena Đoković sa svima podelila prelepe vesti, čestitke samo pristižu (foto)

Objava Jelene Đoković izazvala oduševljenje

Jelena Đoković, kao direktorka Fondacije Novak Đoković godinama je posvećena humanitarnom radu, a zahvaljujući njoj brojna deca u Srbiji dobila su nove vrtiće. No, to svakako nije sve što je bračni par Đoković učinio za mališane. A, da je njihov rad i te kako prepoznat dokazuje i objava Jelene Đoković.

Objava Jelene Đoković svet portal svet tabloid svet

Naime, Novakova supruga dobitnica je Plakete mira “Svetislav Milić” koja joj se dodeljuje za rezultate na polju humanitarnog rada.

– Među ovogodišnjim dobitnicima Plakete mira naše humanitarne organizacije je i Jelena Đoković – napisao je Jovan Milić na svom Instagram profilu.

Pročitajte Objava Jelene Đoković o Novakovoj majci i dalje se prepričava 

– Plaketa joj je dodeljena za izvanredne rezultate na polju humanitarnog rada, za nemerljiv doprinos u ranom razvoju dece, za predan i posvećen rad sa mladima i za predstavljanje Srbije u svetu – napisao je Milić ispred svoje humanitarne organizacije.

Objava Jelene Đoković svet portal svet tabloid svet

Instagram printscreen

Ovo svakako nije jedina nagrada koju su za svoj humanitarni rad dobili Jelena i Nole. Prošle godine, humanitarna organizacija “28 jun”, ovom paru dodelila je nagradu za humanitarce decenije.

Podsećamo, Fondacija Novak Đoković osnovana je 2007. godine, a za sve ove godine pomogla je školama, crkvama, pojedincima kojima je pomoć bila potrebna… Međutim, poslednjih nekoliko godina Fondacija je uglavnom okrenuta deci, njihovom ranom razvoju i obrazovanju, te su u skladu s tim Đokovići renovirali i izgradili brojne vrtiće u Srbiji.

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM