rialda tuži stefana
Svet

2 Maja, 2022 21:07

Rialda na mukama, porodica je ucenila: Ili mi, ili dečko Srbin?

Railda Karahasanović proslavila Bajram

Pevačica i bivša rijaliti učesnica Rialda Karahasanović proslavila je Bajram, pa je pokazala kako izgleda njena praznična trpeza.

Rialda je istakla da je trebalo da joj dođe porodica, ali da je ipak praznik proslavila sa dečkom.

Trebalo je da dođu moji iz Sarajeva i da svi budemo porodično na okupu, ali zbog poslovnih obaveza, nismo uspeli da to realizujemo, nažalost. Ipak, bilo je prelepo, proslavila sam Bajram sa dečkom, njegovom porodicom i prijateljima. Ja generalno jako volim praznike, volim kada se porodica okuplja i kada sve ostalo ostavimo “ispred vrata”. Osećam se zadovoljno i ispunjeno i to je nešto što je najvažnije, pogotovo kada su praznici u pitanju – rekla je Rialda, pa je dodala:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rialda (@queenrialda)

Poželela bih svima sreću i ljubav, jer to je ono što je zaista pokretač svega i suština – zaključila je pevačica.

Rialda Karahasanović na stubu srama zbog farbanja jaja

Rialda je nedelju dana ranije sa dečkom i njegovom porodicom u Beogradu proslavila Vaskrs, što je u njenoj rodnoj Bosni naišlo na osudu.

Naime, kada je pevačica objavila fotografiju na kojoj farba jaja, dobila je niz kritika od ljudi koji su je okarakterisali kao nekog ko je „prodao veru za večeru“.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rialda (@queenrialda)

Da su društvene mreže „natrpane“ primitivizmom, nacionalizmom i lažnim ljudima – lažni moralisti, lažni vjernici i slično – je opšte poznato stanje. Da se razumemo, mene to ništa ne iznenađuje. Nepisano je pravilo da svake godine, kada počne ramazan, javi se nekolicina koja želi svojim „stavom“ da se prikaže kao veliki vernik i sve što „smatra“ da je van tog njihovog – obično ograničenog – razmišljanja, obično naiđe na osudu“, napisala je ona na Instagramu.

Pročitajte: Rialda čeka SUDSKU PRESUDU protiv Kenana! „On je pao na pod UTICAJ opasnih fanatika”

Između ostalog je i poručila:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rialda (@queenrialda)

Ja sam Rialda Karahasanović, kćerka Sabrine i Amira. Rođena sam 12. novembra 1992. godine u Sarajevu i tu živela 24 godine. Da, muslimanka sam koja pomaže u bajramskoj, slavskoj, božićnoj, katoličkoj i pravoslavnoj  uskršnjoj trpezi. Farbam jaja, dekorišem jelku, posećujem sve verske ustanove jer Bog je jedan. I ne zato što živim u Beogradu, već zato što me to Sarajevo naučilo – istakla je ona.

Nažalost, pošto se pojavila fotografija na kojoj Bajram proslavlja u Beogradu, a ne u Sarajevu sa porodicom, pojavili su se i komentatori koji tvrde da su Rialdu najbliži ucenili, te da će morati da bira između njih ili dečka Srbina.

 


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: DRAGAN GAJIĆ, INSTAGRAM