Haris Džinović Bajram svet portal svet
Svet

April 11, 2024 09:00

By

Haris okupio prijatelje povodom Bajrama, Ceca bila najveselija: Pevačeva ćerka naručila ovu pesmu pa rasplakala sve

Haris Džinović Bajram proslavio u društvu prijatelja

Juče su vernici muslimanske verosipovesti, posle mesec dana posta, proslavili najveći islamski praznik, Bajram. Haris Džinović Bajram je ove godine prvi put proslavio kao razveden čovek, ali to ga nije sprečilo da tradicionalno, kao i prethodnih godina, okupi svoje najbliže prijatelje i u njihovom društvu proslavi ovaj veliki dan.

Ceca je, kao i svake godine bila jedna od najdražih gošći na slavlju porodice Džinović. Poznato je da su ona i Haris dugogodišnji prijatelji i da između njih postoji velika ljubav i poštovanje, te da su među prvim gostima na slavljima jedno kod drugog.

Pročitajte Ceca više neće da ćuti Željkovoj deci – Ovo je njen odgovor na njihove tužbe i prozivanja po medijima

– Ovako moja ljubav i ja slavimo Bajram! Da su svi živi zdravi i srećni, jel tako – upitala je Ceca nasmejanog Harisa i poslala poljubac svojim pratiocima na Instagramu.

Pevačeva deca, Đina i Kan, ostali su da žive s njim, u raskošnoj vili na Senjaku, pa su s njim proslavili i ovaj veliki praznik, kome su, takođe prisustvovali i neki njihovi prijatelji.

Haris Džinović Bajram slavio u najlepšem društvu

Pretpostavlja se da je Melina za to vreme bila u društvu svojih roditelja i sestre, koji su joj najveća podrška otkad je napustila porodičnu kuću. Kako se moglo videti, Melina je ostala u kontaktu s ćerkom, ali je Đina ipak odlučila da praznik proslavi na način na koji je to radila i prethodnih godina.

Haris Džinović Bajram svet portal svet

Harisova ćerka je na bajramskoj proslavi zablistala u crnoj haljini koja joj je savršeno pristajala. Ona je u toku večeri podelila neke kadrove iz svog doma, tako da su njeni pratioci na Instagramu imali priliku da vide kako se obukla i šta jede i pije.

Haris Džinović Bajram svet portal svet

Instagram

Ona je objavila i posebno emotivan snimak na kome Ceca peva svoju pesmu “Kukavica” uz koju redovno svi plaču.

– Kukavica, ti si samo jedna više kukavica, misliš da sam ona ista devojčica, koju laže bilo ko – pevala je Harisova ćerka dok je Ceca izvodila svoj veliki hit.

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM