Scandal

25 Februar, 2022 22:30

OVO JE DOM ANE KORAĆ U IVANJICI: Brala maline i živela u skromnoj kući, a danas se HVALI LUKSUZOM! (FOTO)

Starleta iz Ivanjice Ana Korać postala je poznata javnosti nakon učešća u rijalitiju. Ona privlači pažnju bahatim ponašanjem i luksuzom u kom svakodnevno uživa, a mnogi se pitaju odakle joj novca za sve to, s obzirom da je odrasla u skromnoj porodici.

ana korać ima novog dečka

RAJKO RISTIĆ

Ana je, naime, rođena i odrasla u Ivanjici.

PRINTSCREEN/PAPARAZZO LOV

Starleta je sa porodicom živela u stanu, ali je odrasla i u kući svoje bake, koja je takođe u ovom gradu.

Sudeći po snimcima, koje je zabeležila ekipa „Paparaco lova“, Anina rodna kuća veoma je skromna i živela je sasvim normalnim životom.

PRINTSCREEN/PAPARAZZO LOV

Ana je kao tinejdžerka brala maline i tako zarađivala novac, dok danas živi luksuznim životom i troši hiljade evra na plastične operacije, skupocene automobile, brendiranu garderobu i putovanja.

Starleta se nedavno prisetila detinjstva i naglasila da nije bila previše zahtevna.

– Meni je bilo toliko lepo da bi svakom to poželela. Sve sam imala što sam poželela, mada nikada nisam bila osoba koja je mnogo tražila, meni su bile dovoljne igračke. Ja sam pila mleko iz flašice do moje osme-devete godine i to me je deka krio. Nisam htela da idem u vrtić jer me je tamo maltretirala neka devojčica. Štipala me je krišom. Imala sam traume od tog vrtića pa sam to rekla dedi koji me je momentalno ispisao. Tu se mama naljutila, ali sve u svemu, meni su u glavi samo ti lepi trenuci iz detinjstva – rekla je Ana Korać nedavno u jednoj emisiji.

Pročitajte: Kristijan ne zna gde mu je glava zbog Kristine! “Doktor im zabranio da prave bebu pre leta!”

 

 

AUTOR: SCANDAL!

FOTO: PRINTSCREEN/PAPARAZZO LOV