dejan i dalila
Svet

20 Decembra, 2021 17:00

David, Biljana i Goran SPREMNI za obračun sa snajkom! Ulaze u Zadrugu da SPASU Dejana!

Porodica Dragojević, David, Biljana i Goran ne mogu više da trpe da Dejan emotivno propoda! Prvo im je bilo teško da gla gledaju kako se nosi sa Dalilinom prevarom, a sada kada se s njom pomirio zabrinuti su šta se dešava u njeogovj glavi, i u kakovom je psihičkom stanju.

David, Biljana i Goran SPREMNI za obračun sa sanjkom!

Kako mediji prenose Dejanovi najbliži članovi porodice – majka Biljana, tata Goran i brat David spremni su da uđu u Zadrugu i suoče se „oči u oči“ sa bivšom snajkom, prenosi Telegraf.

Nije tajna da Dragojevići sa bivšom, a po svemu sudeći, i budućom snajom, nisu u dobrim odnosima, a sada su rešeni da se sa njom i obračunaju i to u programu uživo, kada tokom novogodišnjih praznika porodica posećuje zadrugare.

david dragojević

Instagram printscreen

Biljana, Goran i David su spremni da uđu u Zadrugu u novogodišnjoj noći. Oni su rešeni da otvore Dejanu oči i da ga odvrate od definitivnog pomirenja i vraćanja na staro. Uopšte ih ne zanima šta će Dalila da kaže i da li će da napravi skandal – reko je izvor blizak porodici Dragojević.

Biljanu opšte ne zanima Dalila, ona vidi da njen sin nije dobro i želi da mu pomogne da se izvuče iz svega, da očvrsne i da mu da do znanja da ima gde da se vrati nakon rijalitija te da su su vrata porodične kuće za njega uvek otvorena ali bez Dalile sa kojom je spremna i da se obračuna te da joj kaže sve u lice šta misli – navodi izvor.

biljana dragojevic

Printscreen

Sa druge strane, Dalilin otac Huso Mujić spremio je paket za Dejana i Dalilu i ne planira da uđe u Belu kuću. On je izgubio kontakt sa Goranom, Dejanovim ocem nakon izjava koje je dao za medije.

Neću ulaziti u Zadrugu, poslao sam im paket dnas, nadam se da će dobiti. Nisam se neko vreme čuo sa Goranom, ne znam da li on ulazi. Pogodili su me neki komentari koje je davao za novine ali razgovaraćemo. Nisam ni siguran da li su novine napisale istinu pa ne mogu unapred da se ljutim na čoveka. Polako da se sve slegne, razgovaraćemo – rekao je Huso.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ