ana korać u problemu
Star

October 3, 2021 13:27

By

Ana i David se iskulirali! Nakon RASKIDA se ne podnose, a ovo je RAZLOG!

Na proslavi organizovanoj povodom 38.rođendana Marka Miljkovića, bivši partneri Ana Korać i David Dragojević potpuno su se iskulirali.

Ana i David se iskulirali!

Naime, njih dvoje bili su pozvani na Markovu rođendansku žurku, ali se nisu uopšte konstatovali iako su sedeli za istim stolom. Kuliranje i sa jedne, i sa druge strane bilo je očigledno.

David je u jednom trenutku na svom Instagramu podelio fotografiju na kojoj puši tompus, a sudeći po izrazu lica nije obraćao pažnju na prisutne. S druge strane, Koraćeva je došla u društvu prijatelja, a sa sobom je povela i psa.

Podsećanja radi, Ana i David su pre nekoliko meseci stavili tačku na vezu koja je trajala dve godine. Romansu su započeli pred kamerama rijalitija “Zadruga” kada je David javno prevario tadašnju verenicu Aleksandru Subotić.

Nakon raskida sa Dragojevićem, Ana je prilikom gostovanja u emisiji „Amidži šou” odlučila da prekine tišinu i otkrila zbog čega su stavili tačku na svoj odnos.

Mi više nemamo kontakt, nemamo zajedničke slike, u poslednje vreme imali smo svađice, desilo se nešto, pa smo pričali kao normalni ljudi, pokušali smo da se razdvojimo, nešto se desilo pa sam ja zbog toga prekinula. On je uradio nešto što nije lepo, dobila sam sve glasovne poruke gde je pričao i pisao o meni, pa sam od tog trenutka prekinula sve. Te poruke je razmenjivao sa mojom drugaricom, poslala mi je baš sve. Tada sam prekinula kontakt. Htela sam to posle tolike ljubavi, rekla sam da ću uvek doći, ali posle toga ne – ispričala je svojevremeno Ana ne želeći da otkriva šta je to tačno saznala, ali je dodala da je obrisala njegov broj, kao i da šansi za pomirenje nema.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ