Komšije Lune i Marka svet portal svet
Scandal

July 22, 2021 16:00

By

Marko Miljković se izlanuo: Luna i ja pravimo svoj RIJALITI!

Prilikom gostovanja u jednoj emisiji, Marko Miljković se izlanuo o Luninim i njegovim poslovnim planovima.

Marko Miljković se izlanuo!

Novopečeni tata Marko Miljković je u emisiji Puls Srbije otkrio kako se snalazi u novoj životnoj ulozi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Miljkovic (@marko.miljkovic)

Predivno mi je, svima bih poželeo da se ostvare kao roditelji jer je neverovatan osećaj. Moram da priznam da noću uglavnom ustaje Luna da pomaže oko bebe, čim se malo zakašlje beba nas dvoje odmah skačemo na noge. Nemamo puno problema zbog korone, ni Luna ne dozvoljava da neko preterano blizu prilaze bebi. Fanovi nam ne prilaze puno, mada se ni mi nismo puno šetali zbog velikih vrućina. Bilo je slučajeva dok se Luna nije porodila da fanovi dođu do naše zgrade, ali sada ne. Ja nisam mogao da dočekam da postanem tata, taj osećaj ne može da se opiše, tu emociju, ja se topim kad god da pogledam Miu. Hvala Bogu što mi je podario ćerkicu. Ne znam kakav ću biti kad ona poraste, biću sigurno malo strožiji. Sve radim oko nje, menjam pelene, uspavljujem, igramo se, skroz sam ušao u štos – rekao je Marko koji se potop osvrnuo na Lunine i njegove poslovne planove:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luna Djo Miljkovic (@luna_djogani)

Luna itekako razmišlja o tom pravcu, planira u narednom periodu jednu pesmu da snimi. Uskoro će snimiti i vratiti se kao pevačica. Nama ne pada na pamet da se vraćamo u rijaliti i planiramo dosta da se bavimo jutjub rijalitijem. Naš nov projekat je neki vid rijalitija – izlanuo se Miljković i otkrio u kakvim je odnosima sa Luninim roditeljima Gagijem Đoganijem i Anabelom Atijas:

Marko Miljković o pomirenju sa Anabelom!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anabela (@anabelci)

PROČITAJTE: SCANDAL! intervju! Anabela Atijas: Čestitala sam Marku rođenje ćerke!

Sa Gagijem sam u super odnosima, imam čvrst i kvalitetan odnos. Ideja je da i sa Anabelom nekada u budućnosti imamo dobar odnos, trenutno nismo u korektnim odnosima ali poštujemo Lunu i bebu. Beba mora da vidi svoju baku i baka mora da vidi svoju unuku. Anabela je dolazila kod nas nekoliko puta tako da apsolutno moramo da progutamo loše stvari. Nismo u dobrim odnosima, ali se nadam da će se to u budućnosti popraviti – priznao je Marko.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ