Život Marka Miljkovića svet portal svet
Svet

August 19, 2023 11:30

By

Rusvaj pred porođaj: Zbog svađe sa Anabelom, Luna izbacila Marka iz stana

Luna izbacila Marka iz stana zbog svađe sa Anabelom

Luna Đogani je u osmom mesec trudnoće, a kako se porođaj bliži i stomak raste, ona postaje sve nervoznija. Nedavno je nakon svađe sa majkom Anabelom, zamolila muža Marka Miljkovića da izađe iz stana, jer joj hormoni divljaju i svaka sitnica joj smeta.

Pročitajte: Danas je dan kada je stigao moj anđeo – Luna Đogani obradovala prelepim vestima, oglasila se i Anabela

Luna izbacila Marka iz stana

Rajko Ristić

– Luna je u poslednje vreme jako nervozna, stomak je ogroman, velike su vrućine, hormoni luduju, a uz sve to Mia, koja je jako zahtevna, traži svu njenu pažnju. Niko se ne ljuti na Lunu što ima izlive besa, svi znaju da je to ‘drugo stanje’ i da joj nije lako, ali nedavno joj je došla majka pa su se njih dve sporečkale oko neke gluposti.

Pročitajte: U sedmom mesecu trudnoće i sa malim detetom, Luna očajna – Zbog Marka ostala bez kuće i para

Luna izbacila Marka iz stana

– Luna je krenula da viče, a kada je Marko pokušao da se umeša i smiri situaciju, ona mu je rekla da izađe dok ne raspravi sa mamom to što ima. Naravno, Anabela se nije naljutila, brzo su sve izgladile. Pa, ko će bolje da je razume nego rođena majka. I ona sama je prošla kroz više trudnoća, zna šta ženi uradehormoni i žao joj je što je Luna tako osetljiva.

Pročitajte: Kad strah obuzme i nadjača sreću – Luna hitno primljena u bolnicu, brine za bebino zdravlje

Luna izbacila Marka iz stana

IVAN VUČIĆEVIĆ

Moram priznati da joj je Marko najveća podrška, stvarno je stalno uz nju, trudi se da sve razume, ispunjava joj želje. On je odavno shvatio da Luna kaže mnoge stvari koje i ne misli, jednostavno je brzopleta. Posle pobačaja je prošla kroz jako težak period, sad je u strahu od porođaja, brine za bebu i sve to joj dodatno diže tenziju – kaže za Svet dobro obavešten izvor.

Pročitajte: Mia nesmotreno otkrila kako će se seka zvati – Luna i Marko su odabrali ovo nežno ime za drugu naslednicu

Luna izbacila Marka iz stana

instagram printscreen

– Moram da kažem da mi je ova trudnoća teža nego prva. Hvata me panika kako se bliži porođaj, nije mi baš svejedno –  priznala je i sama Luna koja će roditi ćerkicu Lanu.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images