Obrazovanje Lune Đogani svet portal svet
Svet

June 11, 2023 16:15

By

Kad strah obuzme i nadjača sreću: Luna hitno primljena u bolnicu, brine za bebino zdravlje

Letovanje Lune i Marka propalo je zbog bolesti

Luna Đogani u oktobru treba na svet da donese još jednu devojčicu. Do sada je trudnoću lagano nosila i nije imala zdravstevene probleme, sve dok nisu porodično otputovali na Kipar. Luna je tamo posetila jednu kliniku zbog problema sa upalom sinusa i infekcijom uha, te su odlučili da se u Beograd vrate i pre vremena. Na aerodromu ih je sačekao Gagi Đogani, kog su odmah po dolasku upregli sa prtljagom i uvalili mu unuku u ruke.

Pročitajte: Mislila je da će sve sakriti – Isplivao dokaz Markovog neverstva, Luna odlučila da dalje nastavi sama FOTO

Letovanje Lune i Marka

Rajko Ristić

– Imala je zdravstvenih problema na Kipru, ali išla je kod doktora i dobila odgovarajuću terapiju. Luna je paničar po prirodi, posebno od kada je izgubila prošlu trudnoću, stalno je u strahu da li će sve biti kako treba. Potresla je i vest da je Anastasija izgubila bebu, a u istom mesecu trudnoće su bile. Plakala je zbog nje i to je jako uznemirilo. Marko je pokušavao da je smiri i dosta pričao sa njom, da na neke stvari ne mogu oni da utiču i da samo razmišlja pozitivno,ona je stalno u strahu da će se sa bebom nešto desiti.

Pročitajte: Bolest male Mie narušila sklad u porodici – Luna i Marko primorani da preduzmu drastične mere

Letovanje Lune i Marka

Rajko Ristić

– Stalno ide na kontrole i sa detetom je sve u savršenom redu, ali dok ga ona ne rodi i ne uzme u ruke neće biti mirna. Anabela i Gagi su se jako uplašili kada im je javila da se razbolela i da joj je lekar u samo mesec dana po drugi put prepisao antibiotike – priča za Svet izvor blizak Luni, a dok su još bili na letovanju oglasila se i Đoganijeva koja je apelovala na sve ljude koji planiraju da idu na odmor:

Pročitajte: Luna izbacila Marka iz stana – Ovo su razlozi zbog kojih se razvodi poznati par

Letovanje Lune i Marka

Rajko Ristić

– Želim da vam ispričam šta mi se desilo, stalno mi nešto fali. Već dvanaest dana smo na Kipru, ja sam se razbolela. Pre mesec dana imala sam upalu sinusa, pila sam antibiotik i ozdravila sam. Evo posle ni punih mesec dana opet mi se isto dešava, opet imam probleme sa sinusima. Ovaj put je malo gore jer mi se i uvo začepilo, imam i upalu uha. Dva u jedan, na moru, bez mog doktora, bez lekova, bez ičega, uplašila sam se kao ‘Šta sada?’, šta da radim na moru sa detetom, bez doktora, bolesna – priča Luna na svom Jutjub kanalu ‘Sikter Tube’ i nastavlja:

Pročitajte: Prijatelj Lune i Marka otkrio celu istinu o njihovom razvodu – Ovo je razlog zbog koga ćute o svemu

Letovanje Lune i Marka

Rajko Ristić

– Odmah sam pronašla kliniku preko našeg osiguranja, oni su nam rekli sa kojom klinikom sarađuju. Zato ovo pričam jer želim da apelujem na ljude da se osiguraju pre puta. Moram da kažem da sam dobila predobrog doktora koji me je toliko razumeo, jer prvenstveno i on ima trudnu ženu i malo dete i ona je prolazila kroz slične bolesti. Toliko je bio fin i pažljiv, dao mi je antibiotik uvo mi je začepljeno i inficirano, dobila kapi za nosi i uši. Ako se na moru razbolite ovoliko da znate da možete da imate svoje osiguranje koje će vam te troškove platiti i da budete bezbedni – zaključila je.

Pročitajte: Marko ostavio Lunu na rođendan – Nije se pojavio na proslavi niti joj čestitao FOTO

Letovanje Lune i Marka

Rajko Ristić

Bilo kako bilo letovanje Lune i Marka ipak je bilo nezaboravno ako se izuzmu zdravstveni problemi a sada se spremaju za proslavu drugog rođendana ćerkice Mie koji će upriličiti za četiri dana u srpskoj prestonici.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images