Lepa Brena optužena
Svet

August 6, 2022 16:00

By

Viktor na mukama: Brena neće na odmor sa novom snajkom, evo zbog čega

Snajka Lepe Brene čini sve da se dopadne Živojinovićima

Odavno se šuška da se Viktor Živojinović zabavlja sa glumicom Milicom Tomašević, koju publika zna kao Nadu iz domaće serije „Igra sudbine”, ali Milica je tek nedavno potvrdila da su medijski napisi tačni i da uživa u naručju Breninog naslednika. Ona je pritom nahvalila svekrvu i svekra:

– Kada žene biraju muškarca, treba da gledaju kakvi su mu roditelji, odnosno genetika. Viktor ima sjajnu genetiku, što ne čudi s obzirom na to da mu je majka Lepa Brena, a otac Boba! Sjajno su ga vaspitali, a i mnogo mi je lep – rekla je Tomaševićeva za domaće medije, a onda dodala da su je i Brena i Boba lepo prihvatili, ali da ništa manje nije ni očekivala.

Snajka Lepe Brene na velikim mukama

No, dobro obavešten izvor kaže da svekrva još nije spremna za preterano zbližavanje, uprkos tome što joj njeni komplimenti i te kako prijaju!

Pročitajte:  Šta sve majci neće prirediti – Viktor Živojinović ostavio Brenu bez komentara, evo šta je sada učinio (foto)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Tomasevic (@mtomasevic222)

– Čini mi se da je Brena oprezna. Milica joj se, istina, dopala ‘na prvu loptu’ – kulturna je, lepo se izražava i vidi se da se odlično slaže sa Viktorom – ali ne želi da brza sa zbližavanjem niti da se ponaša kao da joj je glumica prijateljica.

Milica je, s druge strane, navodno želela da provede odmor s Brenom – izvor kaže da je mislila da će se ona pridružiti Viktoru i njoj na odmoru, ali Brena je imala druge planove.

Pročitajte: Brena izbegava snajku glumicu – Viktoru porodica okrenula leđa

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Viktor Ernest Zivojinovic (@viktorernest)

– Dok su Milica i Viktor bili na krstarenju crnogorskim primorjem, Brena je zapalila u Sen Trope! Pre nego što počne da provodi odmore sa novom snajkom, želi da bude sigurna da nije reč o prolaznoj avanturici, ali i da vidi kako će se stvari odvijati kad se Milica vrati na set serije ‘Igra sudbine’, gde na snimanju provodi i po 12 sati dnevno – zaključio je izvor.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ