Lela Prijović u braku
Svet

20 Jula, 2022 15:00

Prija pada u drugi plan: Glumica priznala vezu sa Živojinovićem

Nova snaja porodice Živojinović je prava lepotica 

Glumica Milica Tomašević progovorila je o Viktoru Živojinoviću, sa kojim je, kako pišu domaći mediji, u vezi. Prelepa i prezgodna Milica je otkrila da žene kada biraju muškarca treba da gledaju njegove roditelje.

Viktor je sjajan momak. Kada žene biraju muškarca, treba da gledaju kakvi su mu roditelji, odnosno genetika. Viktor ima sjajnu genetiku, što ne čudi s obzirom na to da mu je majka Lepa Brena, a otac Boba! Sjajno su ga vaspitali, a i mnogo mi je lep – priča Milica.

Pročitajte: Smršajte bez gladovanja – Lepa Brena otkrila tajnu savršenog izgleda, njeni saveti mogli bi da pomognu i vama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Tomasevic (@mtomasevic222)

Nova snaja porodice Živojinović – Milica upoznala Brenu i Bobu

Glumica je upoznala budućeg svekra i svekrvu, koji su je prihvatili.

Brena i Boba su divni ljudi. Srdačni su i dobri prema meni. Ništa manje nisam ni očekivala od velike muzičke zvezde i teniske legende – kaže nova snajka porodice Živojinović za „Informer“. Varnice između Milice i Viktora sevnule su još u novembru prošle godine, kada su uhvaćeni kako se zabavljaju na jednoj žurki u Beogradu.

Pročitajte: Vreme je da se zakopaju ratne sekire – Viktor Živojinović miri Noleta sa Bobom i Brenom, skovao plan kako da ih spoji 

Brenin sin se tada provodio u društvu Anastasije Ražnatović i njenog tadašnjeg dečka Đorđa Kuljića. Ubrzo im se pridružila i Milica, koja je na kraju večeri poljubila Viktora u obraz, da bi nedugo posle toga počeli da se viđaju.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Rajko Ristić