viktor živojinović
Svet

July 16, 2022 17:00

By

Vreme je da se zakopaju ratne sekire: Viktor Živojinović miri Noleta sa Bobom i Brenom, skovao plan kako da ih spoji

Iako Srđan Đoković otvoreno govori da mu je Boba Živojinović napravio pakao od života kada je Novak počinjao svoju karijeru, stižu signali da bi neki želeli da se stari gresi okaju.

 Viktor Živojinović miri Noleta sa Bobom i Brenom

Naime Viktor Živojinović je svoj Instagram objavio sliku Noletovog Stefana koja je oduševila ceo svet. I Brena je pre dve godine odlučila da pazari ceo sprat u luksuznom naselju „Vest 65“, a u istom stambenom bloku svoj penthaus ima i Novak Đoković što jasno govori da bi volela da budu komšije, ali pitanje je da je Srđan spreman da pređe preko svega.

Pročitajte: Komšije ljute na Lepu Brenu: Nije u redu da nam to radi

Ivan Vučićević- Nikola Pilić, kod koga je Novak u to vreme bio na Akademiji, otišao je sa suprugom u Monako i razgovarao s Filipom Cepterom u vezi s Novakom. Rekao je da je saglasan da pokrije troškove Novakovog boravka na Akademiji, što je tad bilo 300.000 maraka za četiri godine i što nam je bila ogromna pomoć u to vreme. Filip Cepter posle toga pozove Bobu, koji mu doslovce kaže: Novak je dobar, ali ima bolesno srce, bolesnu petu i tatu koji je nemoguć za saradnju“. To mi je ispričao direktor Ceptera u Beogradu, a to će vam potvrditi i Nikola Pilić – rekao je Srđan.

Pročitajte: Dijana i Srđan se sele iz porodične kuće! Novak ih moli da to ne rade?!

Rajko Ristić

– Čuo sam da se Boba kaje i da bi voleo da se sa njime nađe i porazgovara. Ne znam da li je do tog susreta došlo, ali Nole ima veliko srce i oprostio bi svakome ko prizna da je pogrešio – kaže izvor i dodaje da ne bi bilo problema ako bi se Viktor i Novak sreli u komšiluku:

viktor živojinović

Rajko Ristić

– Kakve veze ima Bobin sin sa tim, on je tada bio klinac, što bi sad bio odgovoran za postupe svog oca. Viktor poštuje i ceni Novaka, a to je nedavno javno pokazao kada je na svom Instagramu bez imalo sujete objavio sliku sa teniskog terena na kojoj su Nole i njegov sin Stefan. Da li je pomirenje na pomolu, ja to ne znam, ali Viktor se nedavno uselio u našu zgradu, sigurno je da će se u nekom trenutku sresti.

AUTOR: MILENA JEREMIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ