Dijana Đoković majka Novaka Đokovića
porodična drama

July 10, 2022 14:00

By

Sukob Jelene i Novaka oko para: Dijana na strani sina, ovo su detalji

Novak Đoković uvek je bio široke ruke prema svima kojima je potrebna pomoć, o najbližima i da ne govorimo, ali niko ne zna da slavni teniser bitku bije sa svojom ženom koja, gle čuda, neće da se opusti i uživa u bogatstvu, nego stalno nešto radi i uči. Novaku je u početku terao da ugađa sebi, da se trudi ni oko čega, ali ona je oduvek imala stav i ciljeve kojima teži ne štedeći sebe.

Sukob Jelene i Novaka oko para

– E ako ste mislili da su sve supruge slavnih sportista dokone rasipnice koje samo gledaju kako da se zabave, grešite –  otkriva izvor blizak Đokovićima i objašnjava:

Pročitajte: Jelena Đoković pokazala svoje pravo lice, pa progovorila o novcu – Njen stav će vas zaprepastiti

Sukob Jelene i Novaka

Instagram

– Jelena je daleko od tog stereotipa, nju nećete videti da obilazi butike i na glupe krpice ostavlja čitavo bogatstvo samo da bi se pohvalila poslednjom modnom linijom na svom Instagramu. O plastičnim operacijama da i ne govorimo. To joj ne pada na pamet. Ma, žena ne kupuje ni skupu kozmetiku, ni parfeme, šminka se minimalno i u posebnim situacijama. Koristi prirodna ulja za negu lica i tela, a ujedno i fantastično miriše. Ona je potpuno prirodna osoba, neopterećena statusnim simbolima i zato ni sada, za svoj 36. rođendan na Instagram nije kačila slike basnoslovno skupih poklona. Ni dijamante, ni sobe pune ruža, ni auta sa džinovskom mašnom… Ali, okačila je snimak jedne emisije sa K1 televizije u kojoj je objasnila kakva je ona zapravo. Evo šta je rekla Ja stvarno želim da učim, ne vidim razlog da sedim i ništa ne radim, a to mi je navodno zagarantovano jer imam novac. E, ja se tome opirem, da taj novac mene ne zaustavi i da mi kaže E sad ti lezi, sun- čaj se i uživaj. E, ja baš to ne želim. Jel možete da verujete da je žena koja sve ima, ovako skromna i novac koji može na sebe da troši, kroz Fondaciju daje na edukaciju i pomoć deci. E zbog ovoga je Novak toliko voli i ceni – završava izvor.

Pročitajte: Jelena Đoković je ovoj lepotici srušila snove – Planirala je da se uda za Novaka

Sukob Jelene i Novaka

Rajko Ristić

Inače, Jelena je svog muža na Vimbldonu bodrila iz lože, što je umirilo njegove fanove koji su se pitali zašto ga ne prati na svim turnirima, a tu su bila i njihova deca.

AUTOR: Svet

FOTO: Rajko Ristić