Svet

9 Aprila, 2022 18:00

Brena izbegava snajku glumicu: Viktoru porodica okrenula leđa

Snajka Lepe Brene još mora da se dokaže!

Dugo se nagađalo šta se dešava između Viktora Živojinovića i mlade glumice Milice Tomašević, ali par je konačno izašao u javnost i to na proslavi njegovog rođendana prošle nedelje, gde je potencijalna snajka Lepe Brene zablistala.

Iako su mnogi komentarisali kako nije dobar znak što Brena i Boba nisu bili na slavlju, oboje odobravaju ljubavni život svog najmlađeg sina, a za to odsustvo imaju i dobro opravdanje jer su bili u inostranstvu. Oni se ne mešaju u njegove veze, ali pomno prate kakve devojke dovodi u kuću i uvek podržavaju snajke koje su vredne i bore se za svoj dinar. – započinje izvor priču i dodaje:

Pročitajte: Evo šta TRPI! Prijovićka: „Nije mi lako što sam snajka Lepe Brene”!

Viktor Zivojinovic,Milica Tomasevic

Milica je baš uzorna devojke, bez ijedne mrlje, radi punom parom, svaki dan snima Igru sudbine, tako da nema mnogo vremena za provod, ona i Viktor se viđaju kad joj se ukaže neki slobodan dan, a pošto snimanja znaju da traju i po 14, 15 sati to nije tako često. Iako svi pričaju da su u vezi, oboje se ponašaju vrlo pristojno. Ni na rođendanu se nisu se ljubili, ali se vidi koliko se vole. Sa njom se lepo slažu i Filip i Aleksandra Prijović, ali svima je bilo nejasno zašto treći brat nije došao – ispričao nam je izvor.

Inače, mladi par još uvek ne živi zajedno što je i razumljivo pošto je Viktor i dalje u porodičnoj kući na Bežanijskoj kosi, a Brena ne želi da je opterećuju eventualne nesuglasice u Viktorovom ljubavnom životu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Ni prethodna devojka Sandra Miljaković nije ostajala da spava u njihovoj vili iako je bila veoma simpatična nesuđenoj svekrvi. Realno, Brena je u pravu, hoće žena svoj mir, a ne da sluša prepirke i onda bira stranu. Njen stav je odavno već jasan – deca treba što pre da se osamostale i sama grade svoju porodičnu sreću.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: RAJKO RISTIĆ