kuća aleksandre prijović
Star

7 Decembra, 2021 12:25

Aleksandra Prijović i Filip RAZDVOJENI! Nisu pod istim krovom!

Brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića mesecima je glavna tema u javnosti. Par već dugo nije viđen zajedno, a kako sada pokazuje poslednja fotografija njih dvoje više ne žive na istoj adresi.

Aleksandra Prijović i Filip RAZDVOJENI!

Naime, Filip je na svom „Instagram“ profilu objavio fotografiju pogleda iz svog trenutnog doma u Americi, u kome boravi već neko vreme. U Sjedinjenim Američkim Državama Filip je već neko vreme zbog poslovnih obaveza, a u Srbiju dolazi kada mu obaveze to dozvole, piše Story.rs.

filip živojinović

Printscreen

Ipak, Aleksandra Prijović otkriva da je njihov brak još uvek u savršenom skladu, bez obzira na pisanje medija o njihovom narušenom odnosu.

Razveli su me već koliko puta. Kada smo tek počeli da se zabavljamo, na par meseci smo bili vereni, ne znam koliko puta dosta baš – rekla je za „Blic” i još jednom istakla da je njihov odnos savršen, a da su razdvojeni samo onda kada imaju previše poslovnih obaveza.

 

Njihov fokus pored rada na zajedničkom odnosu, svakako je i sin Aleksandar za koga Aleksandra otkriva da ne želi još uvek da dobije brata ili sestru.

Kad mu spomenem, samo kaže ne, voli svu pažnju za sebe – otkriva ona.

FOTO: ATA IMAGES