Vila Prije i Filipa
Svet

October 3, 2023 11:30

By

Vila od pola miliona evra: Prija i Filip ogradili kuću zidovima i metalnom kapijom a evo šta se nalazi u unutrašnjosti FOTO

Vila Prije i Filipa odiše luksuzom

Ovih dana ne prestaje da se priča o tri spektakularne Arene koje je napunila Prijovićeva. Koncerti su buli rasprodati sva tri dana, ljudi su uživali, pevali a sada je došlo vreme za predah. Gde se nakon svega odmora Aleksandra Prijović?

Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović, posle venčanja, kupili su kuću na Bežanijskoj kosi, a kako su pisali domaći mediji za ovu luksuznu nekretninu dali su 500.000 evra. Aleksandra i Filip su opremili porodičnu kuću po svom ukusu, a mnogo toga je podređeno za uživanje njihovog naslednika Aleksandra.

Vila Prije i Filipa

Ata images

Vila Prije i Filipa dominira minimalizmom

Njihov dom ograđen je zidovima i metalnom kapijom i dobro sklonjen od pogleda javnosti. Iako na prvi pogled možda deluje hladno, unutar zidova njihovog doma vlada prava porodična idila.

Pročitajte Filip ponovo rasplakao Aleksandru – Pred koncert je učinio nešto što neće moći nikada da zaboravi

Bez mnogo detalja i sa ukusom Aleksandra i Filip dom su uredili po poslednjim trendovima. Celim prostorom dominiraju veliki prozori, pa je samim tim ispunjen svetlošću, piše Blic.

Vila Prije i Filipa odiše stilom, jedan detalj preovlavada

Svetao nameštaj i zidovi odabrani su u skladu sa uređenjem stana, a detalja nema previše. U kući ima i nekoliko glomaznih ogledala, a Aleksandri je posebno omiljeno ono u spavaćoj sobi, pred kojim se neretko fotografiše…

Podsetimo, velika muzička zvezda Aleksandra Prijović održala je prošle nedelje tri jako uspešna koncerta u beogradskoj Areni, dok joj predstoje koncerti i u gradovima regiona.

Pročitajte Najemotivnija noć u životu Aleksandre Prijović – U suzama počela i završila koncert

Sada je objavila da će i u Zagrebu imati tri koncerta, nakon što su prvobitno najavljena dva, 1. i 2. decembra ove godine. Novi datum je 3. decembar.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images