Karijera Aleksandre Prijović
Svet

August 23, 2023 13:00

By

Aleksandra Prijović se bori sama, kriva je što se udala za Filipa: Ovo su razlozi zbog kojih je ogorčena

Karijera Aleksandre Prijović na zavidnom je nivou

Mesecima su kružile priče da Aleksandru Prijović sa tezgi u inostranstvu, čeka otac, a ne Filip. Evo i zašto je to tako…

Pročitajte: Ne može više da ga trpi, Aleksandra Prijović presekla – Kad voliš idiota

Karijera Aleksandre Prijović

Rajko Ristić

Muž Filip previše je bio zauzet, a naročito je bio kada je prozvodnja čarapa LadyB krenula…

Iako su svi mislili da je reč o Breninom poslovnom projektu, iza njega zapravo stoji Filip koji proizvod reklamira i na svojim društvenim mrežama. Brena mu pomaže iz sve snage, ali zato se Aleksandra Prijović bori sama.

Ona je za ovu godinu najavila i koncert u Areni, što bi trebalo da bude kruna dosadašnje karijere pisao je naš časopis SVET.

Pročitajte Filip Živojinović zamenio Priju atraktivnom plavušom – Isplivale fotografije sa putovanja dok je grli FOTO

Karijera Aleksandre Prijović

Rajko Ristić

– Koleginicama je mnogo veći problem moj brak nego karijera. Mislim da bi sve uspehe mogle da mi oproste i pređu preko njih, ali što sam se udala za njega, to nikako. Ispada nekad da bez Filipa i Brene ne bih ni uspela. Akcenat je na njemu uvek, bez obzira na to što sve pesme i spotove sama finansiram.

Pročitajte: Aleksandra Prijović donela odluku koja je šokirala Filipa i celu porodicu FOTO

Karijera Aleksandre Prijović

Rajko Ristić

– Negova porodica mi nikada nije finansijski pomagala, sve sam od prvog dana sama finansirala. Rano sam počela da se bavim ovim poslom, sa 14 godina i tako sam vaspitana i naučena, trudila sam se da se sama izborim i zaradim svoj dinar. Nikada nikome nisam tražila i nikome ništa nisam dužna, uvek sam setrudila da ne zavisim ni od koga. Zato sam sve sama uložila u svoju karijeru, tako da nikada neće doći dan da neko kaže da je uložio u mene, jer sam ja sve sama uradila – rekla je Prijovićeva.

AUTOR: SVET časopis

FOTO: ATA images