Život Marka Miljkovića svet portal svet
Svet

March 23, 2023 20:45

By

Bolest male Mie narušila sklad u porodici: Luna i Marko primorani da preduzmu drastične mere

Brak Lune i Marka cveta 

Priča o razvodu Marka Miljkovića i Lune Đogani ozbiljno je uzdrmala ne samo fanove, nego i njihove porodice, pa su svi udružili snage da im objasne da se za ljubav treba boriti, a nešto i istrpeti.

Pročitajte: Luna i Marko traže lek za ćerku – Čine sve kako bi pomogli Miji da prebrodi naslednu bolest 

Brak Lune i Marka

Rajko Ristić

To je očito dalo rezultat, pa su se prvo Luna i Marko oglasili, priznavši da je bilo nekih problema, a onda su normalno nastavili zajednički život.

Naš paparaco uslikao ih je skupa, što je očigledan dokaz da su izgladili sve probleme i krenuli ispočetka. Luna je, to se vidi, srećna i nasmejana, pozdravlja se sa mužem koji ju je dovezao do kozmetičkog salona i nastavio dalje da završava svoje poslove.

Pročitajte: Prijatelj Lune i Marka otkrio celu istinu o njihovom razvodu – Ovo je razlog zbog koga ćute o svemu

Brak Lune i Marka

Rajko Ristić

Izvor blizak paru sad otkriva pozadinu cele priče i objašnjava kako je do pomirenja došlo.

– Imali su prilično stresan period, sve im se odjednom skupilo, a onda je došla i bolest male Mie. Detetu je ustanovljen problem sa trećim krajnikom, pa su morali da je operišu. Ona je od malih nogu vrlo bolešljiva, prosto takav joj je imunitet, a Lunu to sve jako uznemirava.

Pročitajte: Marko ostavio Lunu na rođendan – Nije se pojavio na proslavi niti joj čestitao FOTO

Brak Lune i Marka

Pročitajte: Dosetili se kako da se obogate – Luna i Marko proširuju biznis na ceo svet 

– Kako dete zaplače ili dobije temperaturu, njoj se srce stegne i kreće panika. Kod nekih parova sve te trzavice se rešavaju glatko, ali kod njih izgleda uvek mora da bude povuci, potegni, sve kroz stres, nerviranje, Lunine suze. Kad se to sve spoji, izlete i neke reči koje niti su iskrene, niti oni žele da izgovore, a onda to rečeno u besu, zaboli drugu stranu i krene svađa, inat…

Pročitajte: Luna izbacila Marka iz stana – Ovo su razlozi zbog kojih se razvodi poznati par

Brak Lune i Marka

– Kad su parovi temperamentni očas posla sevne varnica, a kad se glave ohlade, sednu popričaju i ako se vole, nastave dalje. Luni je jako teško pala ova svađa, ona se baš pokajala zbog svega i dala je reč Marku da se više neće prepuštati panici i histeriji. Rekla mu je da će, kad odu u crkvu, zapaliti sveću da se zahvale Bogu što ih je urazumio i onda će oboje da se zakunu da se više neće svađati.

Pročitajte: Oglasio se Marko Miljković o krahu braka sa Lunom – Njegove reči još dugo će odzvanjati

Brak Lune i Marka

Rajko Ristić

– Sad je hvala bogu sve kako treba, a i Mia se lepo oporavlja. Lekari kažu da je bolje krajnik operisati što pre jer kod dece to sve brže zarasta. Luna je srećna, a oboje su naučili važnu lekciju – porodica je na prvom mestu piše naš NOVI SVET.

AUTOR: SVET časopis

FOTO: Rajko Ristić