Odnos Anabele i Lune svet portal
Svet

July 3, 2023 09:15

By

U sedmom mesecu trudnoće i sa malim detetom, Luna očajna: Zbog Marka ostala bez kuće i para

Luna Đogani očajna zbog propale investicije

Luna Đogani i Marko Miljković kupili su prošle godine plac u selu Mramorak na kom su planirali da sagrade vikendicu i urede imanje. Tu kuću su planirali da izdaju na dan, računali su da će im to biti dodatni izvor prihod pored Jutjub kanala, a vremenom je taj posao trebalo da se proširi u etno selo, što je danas baš popularno.

Pročitajte: Danas je dan kada je stigao moj anđeo – Luna Đogani obradovala prelepim vestima, oglasila se i Anabela

Luna Đogani očajna

Ata images

Nažalost, ispostavilo se da je investicija bila pogrešna, pa su ostali i bez biznisa, ali i bez keša.

Pročitajte: Mia nesmotreno otkrila kako će se seka zvati – Luna i Marko su odabrali ovo nežno ime za drugu naslednicu

Luna Đogani očajna

Foto: Instagram

Marko i Luna bili su jako srećni kada su kupili taj plac od 16 ari sa kućom od 150 kvadrata, za samo 10.000 evra. Mislili su da će novac brzo povratiti i u bliskoj budućnosti sjajno zarađivati, ali Marko se očigledno nije dobro raspitao pre nego što je dao pare. Kada je krenuo sa sređivanjem placa, ispostavilo se da nema potrebne dozvole za dalju gradnju, kao i da ispod njihove zemlje prolaze podzemne vode zbog kojih nije sigurno ni kopati, ni zidati bilo šta. Evo već godinu dana Marko pokušava da sredi taj problem, mnogo novca je dao na silnu papirologiju, stalno ga šalju sa jednog šaltera na drugi i tako se vrti u krug – govori izvor za naš magazin pa dodaje da je Luna Đogani očajna zbog propale investicije:

Pročitajte: Radost u domu Lune i Marka – Miljković nazdravlja u njenu čast, ne krije koliko je srećan FOTO

Luna Đogani očajna

Instagram

Luna je besna na njega što se ranije, pre plana da na tom placu prave etno selo, nije dobro raspitao. Divljala je jedan dan kako su ostali i bez para i bez vikendice, ali nju sada drmaju hormoni, pa poludi i za najmanju sitnicu. U svakom slučaju, mnogo je neplaniranih troškova, a oni sada nisu u stanju da sve to isprate jer očekuju drugo dete i nije pametno da novac ulože u to imanje, jer je neizvesno da li će im se plan ostvariti – kaže za Svet izvor blizak Miljkoviću.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images