Star

3 Avgusta, 2021 14:00

Misica pročitala Kariću PORUKE! „Ko ti je ova, odakle je znaš?!”

Misica pročitala Kariću poruke!

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić su pored turbulentnog odnosa u „Zadruzi 4” uspeli da prevaziđu sve nesuglasice i da konačno uživaju u skladnoj vezi. Ipak, misica je priznala da s vremena na vreme voli za zaviri u Stefanov telefon.

Misica proverava poruke Kariću!

Naime, Jovana i Stefan su u nedavnom intervjuu progovorili o svojim planovima nakon rijalitija i otkrili da li ima ljubomore u njihovom odnosu.

Pa iskreno, ne ljubomorišemo. Nismo imali ni jedan problem – započeo je Stefan za Kurir.

Sva ta nesigurnost koju smo koju tamo doživeli kao da se nulirala, kao da je bila test za ovo što uspešno rešavamo svaki dan, bez i jednog problema. Naravo da postoji doza „ko ti je ovo, odakle je znaš“ i obrnuto, jer nismo živeli u spoljnom svetu. Mislim da se sve to uz ljubav, toleranciju i poštovanje nivelišete – ubacila se Jovana i otkrila da li ima šifru Stefanovog telefona:

Imam, ima i on moju. Tu smo, konstantno zajedno, malo bacim pogled, baci on, sve je to normalno. Imamo poverenje, sve dok smo srećni i zaljubljeni nema tu mesta za ljubomoru koja može da poljulja – rekla je misica za pomenuti medij.

Podsećanja radi, Stefan je nedavno za naš profil otkrio da se konačno skrasio i da u bliskoj budućnosti planira da započne zajednički život sa Jovanom.

Između Jovane i mene je sve u najboljem redu, odnos nam je sada bolji nego što je bio i nadam se da će biti još bolji. Planiramo lepu budućnost i zajednički život, za sada sve ide po planu. I svadbe će biti, još ne znamo kada, ali ako sve bude kako treba naravno da će je biti – otkrio je Stefan za portal Svet&Scandal.

FOTO: E-STOCK