david dragojević
Scandal

28 Aprila, 2021 22:00

Sočni DETALJI! David Dragojević RAZOTKRIO kakvi su Tara i ŠA zaista!

Biviši rijaliti učesnik, a sada fitnes trener David Dragojević razotkrio je Taru Simov i repera Nenada Aleksića Ša. On je iskreno govori o njima, i otkrio kakvi su kao osobe. Takođe, David se i osvrnuo i na aferu Ša i Dragane Mitar.

Prekinuo svaki kontakt sa Tarom

Rijaliti zvezda je osula paljbu i bez ustručvanja iznela sočne detalje, tokom gostovanja u emisiji „Pitam za druga”. David se u jednom segmentu emisije dotakao najaktuelnijih dešavanja u „Zadruzi„, pa izneo svoje mišljenje o ljubavnoj vezi Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, piše Pink.rs.

Katastrofalna veza. Branio sam Taru do jednog trenutka do nisam sam video da to ne vredi braniti, da je ona jedna nezahvalna devojka koja ne zna ni hvala da kaže. Ja joj se nisam javio napolju, ona je meni slala milion poruka, nikad joj nisam odgovorio… U suštini video sam da je loš čovek. Nisam želeo nikakav kontakt sa njom, a kamoli na kafu da odem, to su osobe kojima se ne javiš ni na ulici – rekao je bivši zadrugar.

Ša je totalno izgubio kompas, ne znam šta mu se desilo. On je bio takav i u drugoj sezoni, impulsivan i sam sebi najbitniji, čim mu nešto kažeš što mu nije po volji, on kreće da se breca, da napada, vređa… Tako da me ovo sve ne iznenađuje od njega, to je on – zaključuje David.

Bio je on na granici da pukne i u „Zadruzi 2“. Sećam se da smo bili u Dubiozi, bio je nečiji rođendan, on je meni baš pričao za Draganu Mitar, u fazonu „priznaću večeras na igri istine“, da postoje simpatije između njega i nje, i da Ivana nije došla kod Drveta, tu bi bilo nečega. Ali on ne može da istrpi pritisak, čim krene neki pritisak, on se povuče, a Tara nema nikakav pritisak, i ona je po meni uradila najgoru stvar od svih sezona – ispričao je David u jednom dahu, piše Pink.rs.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: RAJKO RISTIĆ/BOJAN VUKOVIĆ