Brak Nenada Aleksića Ša
Svet

September 23, 2023 13:00

By

Nenad Aleksić Ša na meti osuda: Vanjina drugarica otkrila pravu istinu o njihovom braku

Brak Nenada Aleksića Ša i poznate tiktokerke je nestabilan

Nenad Aleksić Ša odlučio je da uđe u Elitu kako bi spasao svoj brak sa Vanjom Ignjatović i dokazao joj neke stvari.

Nakon samo mesec dana od venčanja u crkvi, brak Nenada Aleksića Ša i poznate tiktokerke se našao pod znakom pitanja jer je Vanja ostavila repera i sa sinom kog ima iz prvog braka, vratila se u Kraljevo.

Brak Nenada Aleksića Ša

Rajko Ristić

Posesivnost i ljubomora poznatog repera doveli do razlaza

“Ne mogu da grešim dušu, fizički je nikada nije udario, ali psihički je zlostavljao. On je jedan mnogo ljubomoran tip, koji je jako nesiguran u sebe i to ispoljava tako što guši partnerke i na svaki način pokuša da ih veže za sebe. Ljubomorisao joj je za svaku sitnicu, stalno je bio u nekom grču da će ga ona napustiti. Zbog toga bi krenuo da besni, svašta joj je u afektu govorio, bile su to najgore reči, najgnusnije uvrede. Posle toga se izvinjavao. Zaista ono što je on njoj radio niko normalan ne bi trpeo. Žao mi je Vanje, ona je dobra devojka, već je prošla kroz jednu bezveznu priču sa ocem svog deteta, mlada je, poverovala je da joj je ljubav sa Nenadom za ceo život, ali opet nije imala sreće. Ne znam da li će mu dati drugu šansu, on uviđa svoje greške, ali ništa ne radi da se to promeni. Vanja ga voli, ali dug je to period dok on ne izađe iz rijalitija, ko zna šta će se dešavati do tada. Za sada su zvanično još uvek u braku”, kaže Vanjina drugarica.

Brak Nenada Aleksića Ša

Instagram

Pročitajte Nenad Aleksić Ša šokirao izjavom da bi voleo da vidi bivšu ženu sa drugim muškarcem!

“Mislim da to treba da ostane između nas dvoje. Imali smo nesuglasice, kao u svakom braku, ali mislim da je za sad ovako najbolje, da damo jedan drugom vremena da razmislimo o svemu. Najbolje da ostane između nas, ostaću dosledna da ne govorim o tome. Svašta se pisalo, ali se ništa ne zna. Samo mi znamo šta je tu bilo, ali nećemo javno da pričamo, to je naša intima”, objasnila je tiktokerka.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić, Instagram