Nenad Aleksić Ša
Svet

5 марта, 2022 11:00

„Ako je sklon nasilju nad ženama, vuče traume i frustracije“: Psihoterapeut otkriva šta čeka Nenada Aleksića Ša!

Reper Nenad Aleksić Ša već drugu sezonu pred kamerama pokazuje sve svoje slabosti kada je reč o muško – ženskim odnosima, a stravična poniženja, uvrede, izdaje od strane nezvanične devojke Tare Simov su mu postala potpuno prihvatljiva, te tek ponekad uzvraća udarce, nakon kojih dolazi i do istinskih fizičkih okršaja .

Kako nam je nedavno njegov nekadašnji prijatelj Uroš Ćetić otkrio, ovakvo ponašanje ga ne čudi, s obzirom na to da je u prošlosti on bio taj koji je zlostavljao devojke, kako fizički, tako i psihički.

Da li taj podatak znači da se reper sve vreme suzdržava da pokaže svoje pravo lice? Na to pitanje zna odgovor psihoterapeut koji godinama radi na slučajevima porodičnog nasilja i nasilja nad ženama.

Pročitajte: Nenad Aleksić Ša priznao: Sestra mi je spasila život! I dalje je uz mene 24h dnevno!

View this post on Instagram

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha)

– „Spomenuti reper Nenad Aleksić Ša pokazuje veoma infantilno ponašanje pred malih ekranima, što je za čoveka od 42 godine veoma neobično, a time dokazuje nezrelost, beg od realnih problema, promašenih ljubavi, odgovornosti prema životu, strah od ostvarenih žena, roditeljstva, iako ga to veoma boli i tišti. S druge strane on ne trpi nadmoć, te u tim situacijama gubi razum i ljubavne probleme rešava fizičkim obračunima, a to rade muškarci koji vuke traume iz detinjstva, ali i frustracije zbog nekadašnjeg teškog života. Mlade, neostvarene devojke mu dižu ego, bude osećaj da je i dalje poželjan, mlad, zavodljiv, a kada vidi da gube kontrolu nad njima, nastaje prava eksplozija osećanja. Ništa me ne začuđuje podatak da je i ranije bio agresivan prema partnerkama, a onda kada je shvatio da je strast prošla, da ne može više da živi momačkim životom, zadao je poslednji – kobni udarac. Seanse psihoterapije na koje je išao nisu urodile plodom, jer on istinski nije želeo da se promeni, a antidepresivi i očajanje mogu dovesti do potpunog beznađa i sloma živaca, a nakon toga slede godine osposobljavanja za normalan život i očinstvo o kojem neretko govori.“ – objašanava za Svet stručnjak.

View this post on Instagram

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha)

Pročitajte:  Glamurozno VENČANJE zakazano za APRIL, beba stiže u avgustu: Jelena Pešić i Mladen Vuletić pripremaju opštenarodno veselje!

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić