Svet

26 Februar, 2022 15:00

ZASTRAŠUJUĆE OPTUŽBE UROŠA ĆERTIĆA: „Ša se bori sa agresijom, često je zlostavljao devojke!“

Uroš Ćertić otkriva da je njegov nekadašnji drug Nenad Aleksić Ša tukao svoje devojke, da su maltretiranja dugo trajala, a čak zna i koje su žene u pitanju!

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

„On će kad izađe da me tuži, pa ću morati da ga prebijem!“

-Vidi se da bi nabo Taru, samo se jako suzdržava i bori sa agresijom. To što Tara priča o njemu je istina. On je jedan mali, jadni pi*opevac, pa ako nešto kažem što mu ne odgovara, on će kad izađe da me tuži, pa ću morati da ga prebijem. Meni su ljudi rekli, provereno znam tri devojke koje je tuko, sa kojima je bio u vezi. I to ih je više puta zlostavljao, provereno znam od ljudi. Jednoj ime počinje na I, drugoj na A i trećoj na T. Maltretirao ih je, tuko, kinjio. Nije ono da ćušne, viče, baš stvarno bije! Saznao sam da postoji i četvrta devojka na Novom Beogradu. To su mi sve ispričali ozbiljni, stariji ljudi. Njega su vodili kod psihijatra. Te devojke je blam što su bile sa njim, tako da verujem da na sudu ne bi se ni pojavile. Ali, pitajte Dinčinu ženu, Jelenu, ako hoće ona može da vam ispriča, pošto se družila sa jednom od ove tri, sve je znala šta se dešava i koliko je Nenad maltretira – istakao je Uroš za Svet i dodao:

Takođe, žena Marka Bulata zna detalje vezano za drugu devojku. Mislim da je vreme sad da sve te žene sa javne scene koje se bore protiv nasilja nad ženama da javno progovre šta znaju.On i ja smo se čak jedno vreme družili, snimio sam mu dva spota za džabe.Onda je on za mene pričao neke gluposti, pa je pljuvao svog menadžera – rekao je Uroš koji se osvrnuo i na odnos Dalile i Dejana.

Pročitajte: Uroš Ćertić opleo po poznatim damama! Objavio njihove fotke pre plastičnih operacija! (FOTO) Sve začinio pogrdnim rečima!

Jako me je žao Dejana zbog svega kroz šta je prošao. Ja sam ih čak savetovao oko rijalitija šta i kako da rade, pošto sam bio i imam iskustva. Dalila mi je drugarica, poznanica. Imali smo neki kao kontakt. Čak su mi bili slatki u trećoj sezoni „Zadruge“, Užas je to što je uradila Dejanu! Ona je to sve planski uradila, odlučila je da ga ostavi, ali kao iskusan rijaliti igrač je odlučila to da uradi baš pred kamerama, da bi bila u centru pažnje. Jako je ružno da uradiš takve odvratne stvari mužu.

JEZIVE TVRDNJE UROŠA ĆERTIĆA PROČITAJTE U NOVOM BROJU SVETA KOJI SE NALAZI NA TRAFIKAMA!

 Pročitajte: Miljana proganja Zolinu majku i preti joj! „Noćima mi ne da mira, plašim se šta će uraditi mom sinu!“

AUTOR: SVET

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM