Izjave Tare Simov svet tabloid portal svet
Svet

November 11, 2023 17:00

By

Zbog svog stava o roditeljstvu i načinu vaspitavanja sina Tara Simov se našla na meti brojnih kritika

Izjave Tare Simov na temu roditeljstva izazvale brojne kritike

Nekadašnja rijaliti učesnica Tara Simov porodila se pre pet meseci i na svet je donela sina kojem su ponosni roditelji dali ime Nikolaj. Iako ima potpunu podršku, Tara je nedavno podigla prašinu svojim mišljenjem kada je u pitanju majčinstvo.

Izjave Tare Simov svet tabloid portal svet

ata images

Izjave Tare Simov naišle na osude

Iako se odlično snašla u ulozi majke i ima podršku svog partnera, prema rečima ljudi koji su joj bliski, izjave Tare Simov su naišle na brojne komentare i kritike jer je nekadašnja rijaliti učesnica iskreno i bez ustručavanja govorila da roditeljstvo i odgajanje deteta nije nimalo lako i jednostavno i da saoseća sa svim majkama čija deca ne spavaju.

“Trudim se da budem dobro pošto beba nikada ne spava. Pozdrav za sve majke ovog sveta, kapiram vas zašto ste nenormalne” – rekla je Tara.

Bivša Zadrugarka je rekla za sebe da je stroga majka i da se ljutila na sina svaki put kada je zaplakao jer nije razumela zašto je to radio kada je kako ona kaže sve mu bilo potaman.

Izjave Tare Simov svet tabloid portal svet

Ata images

Roditeljstvo i izjave Tare Simov kritikovano je

“Mnogo sam stroga kao majka. On ima dva meseca, a ja se ljutim na njega kada plače. Zapravo nije da se ljutim, nego sam u fazonu: “Sine, sve ti je potaman. Promenila sam ti pelenu, jeo si, pustila sam ti crtaće, mama ti se uhvatila za uši i igra”. Ja glumim neviđenog debila po kući da bih mu bila zanimljiva” – priznala je tada Tara.

Na temu razvoja dece i da li ih treba stavljati ispred tv-a, Tara je rekla da joj je sada jasno zašto roditelji deci dozvoljavaju da sede ispred ekrana.

“Dok sam bila trudna vodila sam polemike oko toga da detetu neću dozvoljavati da sedi ispred televizora, a sada mi je jasno da je televizor spas” – rekla je Tara svojevremeno.

Izjave Tare Simov svet tabloid portal svet

ATA images

Pročitajte Želi da bude lepa kao svekrva – Tara Simov posetila estetskog hirurga, evo kako sada izgleda (foto)

Kada je u pitanju proširenje porodice izjavila je da sebe nikada nije mogla da vidi sa petoro dece, ali da je njen sin promenio to njeno razmišljanje i da nije mogla da veruje da će ikada imati takva osećanja u sebi.

“Sad imam porodičnu idilu koju nikad nisam imala. Nikada nisam mogla sebe da zamislim sa petoro dece, ali Nikolaj je meni bukvalno svetla tačka. Dva meseca nisam spavala ali sam bila srećna, srećna sam iako nemam vremena da se okupam. Nisam mogla da pojmim da ću ikad u životu imati takva osećanja u sebi. Tako da, dok ne dođem do petog deteta ja se ne zaustavljam” – rekla je Tara.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images