ana korać u problemu
Svet

February 3, 2021 11:00

By

Ana Korać prvi put o RASKIDU sa Davidom! Ovo nas je RASTAVILO!

Iako se činilo da je starleta Ana Korać sreću pronašla pored bivšeg zadrugara Davida Dragojevića, par je, na iznenađenje svih, stavio tačku na vezu koju su započeli tokom češća u jednoj od sezona rijaliti programa Zadruga.

Ana progovorila o raskidu sa Davidom!

Naime, Ana je prilikom gostovanja u emisiji „Amidži šou” odlučila da prekine tišinu te je konačno progovorila o raskidu sa sada već bivšim verenikom. Kako je sama istakla, pored svih nesuglasica koje su imali ona je želela da se raziđu mirnim putem i da ostanu prijatelji, sve dok nije saznala nešto što joj je u potpunosti promenilo mišljenje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

Mi više nemamo kontakt, nemamo zajedničke slike, u poslednje vreme imali smo svađice, desilo se nešto, pa smo pričali kao normalni ljudi, pokušali smo da se razdvojimo, nešto se desilo pa sam ja zbog toga prekinula. On je uradio nešto što nije lepo, dobila sam sve glasovne poruke gde je pričao i pisao o meni, pa sam od tog trenutka prekinula sve. Te poruke je razmenjivao sa mojom drugaricom, poslala mi je baš sve. Tada sam prekinula kontakt. Htela sam to posle tolike ljubavi, rekla sam da ću uvek doći, ali posle toga ne – ispričala je Ana Korać ne želeći da otkriva šta je to tačno saznala, ali je dodala da je obrisala njegov broj, kao i da šansi za pomirenje nema.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ