aleksandra i isak
Svet

22 Maja, 2022 17:00

Isak Šabanović priznao: Ne bih prišao Aleksandri, ona je napravila prvi korak

Aleksandra Mladenović pokušala je da sakrije vezu sa kolegom iz Granda, ali pošto su provaljeni, on je rešio da sve prizna:

– Istina, zajedno smo. Sve je počelo kad sam sa prijateljima došao na njen nastup. Pre toga se nismo poznavali. Ubrzo smo se ponovo sreli na svadbi kod prijatelja. Ja sam jako povučen, ne verujem da bih joj prišao da ona meni nije prva prišla. Tako smo otpočeli vezu i puna dva meseca smo krili da smo zajedno, ne zato što nismo želeli da se zna za nas već smo oboje javne ličnosti i nismo želeli da to utiče na našu karijeru – kaže Isak i otvoreno priznaje kako mu je u vezi:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_)

– Još uvek nismo planirali da započnemo zajednički život, još uvek je rano. Ali nam je zaista lepo i uživamo u svakom momentu. Svaki slobodan trenutak, kada ona i ja ne radimo, provodimo zajedno. Meni je jako bitno što Aleksandra nije ljubomorna i ima u mene neograničeno poverenje, zna da je nikada ne bih prevario – kaže pevač koji živi u Bijelom polju dok se Aleksandra iz rodnog Žitorađa odavno već preselila u Beograd.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🎶Isak Šabanović 🎶 (@isakciksy)

Inače, izgleda da ga je devojka već uzela pod svoje pa će Isak sa novom pesmom koja izlazi u julu promeniti fah.

– Završio sam novu pesmu koja će biti totalno drugačija, ubacio sam gitaru, harmoniku, specijalni gost je Borko Radivojević. Ovo će biti nešto potpuno drugačije i potpuno neočekivano. Što bi se Sale našalio – roker otišao u narodnjake. Biće nešto u fazonu Nervoznog poštara, eto da otkrijem tajnu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Uroš Živković (@zivkovicuros)

Aleksandra do sada nije imala sreće u ljubavi sa kolegama jer joj je, kako se pričalo, vezu sa Urošem Živkovićem pokvarila Kaća Živković. Uroš je ne tako davno priznao da se kaje što je izgubio Aleks i da joj kad se napije, šalje poruke. Džaba mu, sad¬ može samo da nadrlja ako tako nastavi.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: Milena Jeremić

FOTO: Instagram