Vuk Kostic
Star

December 16, 2021 14:00

By

Vuk Kostić mora da se ISELI iz porodičnog stana! Evo šta se dešava!

Naš poznati glumac Vuk Kostić doneo je veliku životnu odluku. pa tako Vuk Kostić mora da se iseli iz porodičnog stana, iako za njege vezuju emocije. Roditeljki dom za njege je prepun upomene, ogotovu onih vezanih za oca, ali je glumac doneo odluku da ode iz Beograda!

Vuk Kostić mora da se ISELI iz porodičnog stana!

Glumac Vuk Kostić umorio se od života na betonu, zbog čega planira da ode tamo gde će zdravije da živi. U bliskoj budućnosti on će Beograd zameniti Mokrom Gorom, ali i morem. Vuk ima u planu da bude profesor glume, zajedno sa kolegom Vojinom Ćetkovićem.

Ako prođe auto-put do Užica, eto mene na Mokroj Gori i da putujem na predstave odatle u Beograd. A plan za lagano povlačenje vezan je za Bigovo. Sa Vojinom Ćetkovićem dogovarao sam se da kupimo neku konobu, odnosno kućicu, i da predajemo glumu na Cetinju. Da tu pecamo, Bigovo je na dva minuta od Tivta – rekao je glumac.

Vuk Kostic

ATA Images

I Vojin Ćetković veći deo godine ne živi u Beogradu. Glumac je nedavno kupio imanje u Čortanovcima, gde provodi vreme sa suprugom Slobodom Mićalović.

Vuka i Slobodu gledaćemo od jeseni u nastavku seriji “Ubice mog oca 5”, a Ćetkovića i njegovu ženu u drugoj sezoni “Tajni vinove loze”.

FOTO: RAJKO RISTIĆ