glumac vuk kostić
Svet

26 Maja, 2022 23:00

Mesto na kom bi se svaka skrasila pored njega: Pogledajte vikendicu Vuka Kostića u koju planira da se preseli

Evo gde glumac Vuk Kostić uživa daleko od gradske vreve

Najpoželjniji neženja poznat je po nebrojeno mnogo uloga, a sve one su mu dale poseban pečat u karijeri. Publika ga je zavolela i u seriji „Ubice mog oca“ a ovaj glumac je i jedan od omiljenih muškaraca na našoj javnoj sceni.

Pročitajte: Vuk Kostić je pre Jelisavete Orašanin bio zaljubljen u koleginicu koju svake večeri gledate u seriji. Pogrešan čovek!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza)

Vuk je tamo sve uredio po svojoj meri, a neretko mu dolaze i prijatelji, pa je ta vikendica mesto za lepa i kvalitetna okupljanja. Glumac je jednom prilikom napomenuo i da bi voleo tamo da se povuče u određenom periodu i odatle ide za Beograd zbog posla i obaveza u pozorištu.

Pročitajte: Vuk Kostić mora da se ISELI iz porodičnog stana! Evo šta se dešava!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza)

Ako prođe auto-put do Užica, eto mene na Mokroj Gori i da putujem na predstave odatle u Beograd. A plan za lagano povlačenje vezan je za Bigovo – rekao je on jednom.

Vuk je poznat po svom opuštenom načinu života i ljubavi prema prirodi, pa ne čudi što želi da ode iz gradske buke.

– Sa Vojinom Ćetkovićem dogovarao sam se da kupimo neku konobu, odnosno kućicu, i da predajemo glumu na Cetinju. Da tu pecamo, Bigovo je na dva minuta od Tivta – zaključio je glumac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza)

Vuk Kostić odrastao je sa porodicom na Vračaru i njegov glumački put bio je veoma uzbudljiv. Nakon trećeg razreda 11. Beogradske gimnazije, upisao je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti i tamo diplomirao davne 2001. godine. Talenat za glumu nasledio je od svog oca Mihajla Kostića Pljake i deke Nestora Kostića koji je bio jedan od osnivača pozorišta u Prokuplju pre Drugog svetskog rata. Vuk Kostić ima i brata Nestora koji je godinu dana stariji od njega i profesionalni je ronilac.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: Instagram /