Mobilizacija u Rusiji, Cakanina ćerka
Svet

23 Maja, 2022 22:00

Od mame je nasledila lepotu i talenat: Upoznajte prelepu ćerku Dragice Radosavljević Cakane (FOTO)

Ćerka Dragice Radosavljević Cakane prava je lepotica 

Dragica Radosavljević Cakana uživa u braku sa advokatom Nebojšom Njegićem već punih 25 godina. Manje je poznato da je pevačica pre sadašnjeg braka, imala još jedan iz kog je dobila ćerku Mariju.

Pročitajte: Cakana otkrila dugo čuvanu tajnu: Lepa Lukić i ja smo zajedno bile u zatvoru

Kada je završila srednju školu, Cakana je otišla u Makarsku kako bi posetila sestru koja je tada radila kao sezonski radnik u ovom mestu. Tada je upoznala Borisa iz Beograda koji je tada radio na Institutu Jaroslav Čeh. Njih dvoje proveli su nekoliko dana zajedno, a Cakana mu je tada obećala da će mu se javiti kada dođe u Beograd da studira.

Pročitajte: Dama sa besprekornim stilom: Dragica Radosavljević Cakana otkrila tajnu mladalačkog izgleda, ključ je u ove tri stvari!

Dobili su ćerku Maju koja nije preterano zainteresovana za javni život, poput njene majke. Maja je završila muzičku školu, odsek solo pevanje i violina. Danas je udata i ima troje dece, sina i dve ćerke. Porodično žive u inostranstvu.

Cakanin aktuelni suprug Nebojša iz prvog braka ima tri ćerke Mariju, Anu i Ninu koje se, kako pevačica kaže, odlično slažu sa njenom ćerkom. Trude se da praznike provode zajedno na imanju u Sremčici.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images / Instagram