prijatelji cece ražnatović
Svet

2 Decembra, 2022 13:15

Otkrivena tajna bliskosti Cece i Željka Joksimovića a evo sa kojim još mladim glumcima je bila Ražnatovićeva FOTO

Prijatelji Cece Ražnatović su zvezde iz svih sfera zanimanja

Ceca Ražnatović i Željko Joksimović decenijama unazad porodični su prijatelji. Međutim, malo ko se seća kada je počelo ovo prijateljstvo velikih muzičkih zvezda. Naime, Anastasija Ražnatović gostujući u emisiji Amidži šou na pitanje ko joj se sa javne scene dopada otkrila je:

Frizura Cece Ražnatović

Rajko Ristić

– Hm, pa Viktor Savić! On mi se sviđao, išla sam da gledam njegove predstave, sećam se, samo zbog njega. Onda Željko Joksimović, on mi je bio super. Sećam se da sam terala mamu da se zabavlja sa Joksimovićem jer sam ja premlada za njega! Enrike Iglesijas takođe, imala sam tu sreću da sam ga upoznala kad je imao koncert u Beogradu, tad me je poljubio u obraz i pošto sam bila veliki fan nisam htela pet dana da operem tu stranu lica – rekla je mlada zvezda.

Pročitajte: Trenutak kada je konačno shvatila ko je ona – Trauma Ivane Selakov u koju je upletena i Ceca Ražnatović

Foto: Rajko Ristić

Ceca Ražnatović i Željko Joksimović zaista su svoje prijateljstvo započeli dok je Anastasija još bila devojčica. Ipak, ništa se više od prijateljstva među njima nije razvilo, a Ceca danas ima divan odnos i sa Željkovom suprugom Jovanom.

Pročitajte: Ne ispušta je iz ruku – Evo koga grli Bogdan Srejović nakon rastanka od Cece Ražnatović (FOTO)

Dom Jovane i Željka Joksimovića

Foto: Ata images

Ceca Ražnatović prijatelj je mnogim mlađim kolegama i iz drugih sfera

Najveća balkanska zvezda, folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović već godinama i decenijama unazad prisutna je na srpskoj sceni, na koju je dočekala brojne mlade zvezde, kako muzičke tako i glumačke zvezde srpske scene.

Veliki srpski glumici, Viktor Savić i Vuk Kostić kao izuzetno mladi stupili su na glumačku scenu Srbije i istakli se na malim ekranima. Kao izuzetno mladi, već tada su naišli na simpatije brojnih kolega koji su ih rado podržali na putu slave.

Pročitajte: Ceca Ražnatović ogolila dušu pa priznala – Uprkos svemu, roditelji mi to nikada nisu dozvoljavali

Tako je nedavno osvanula fotografija stara najmanje deset godina na kojoj je Svetlana Ceca Ražnatović bila u društvu poznatih glumaca, sjajno rapsoložena u dobrom provodu i druženju. Nije poznat tačan povod ovog viženja ali su svakako i do danas ostali u sjajnim odnosima i rado razmene priče i iskustva i nakon toliko godina budući da je Ceca na estradi poznata kao jedan od dobrih prijatelja mnogim kolegama iz svih sfera.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Story / Magazin Novosti

FOTO: ATA images