Star

February 20, 2021 14:00

By

Milica postala žrtva nasilja! PRETE JOJ SMRĆU!

Milica Pavlović prolazi kroz agoniju od kada je izbacila singl „Crna jutra“ u kom se pojavljuje kao Bogorodica. Mnogi su osudili njen postupak, a neki fanatici idu toliko daleko da joj šalju poruke da će uskoro biti mrtva ako ne izbriše spot sa Jutjuba! Milica je van sebe zbog svega što joj se dešava, mnogo je uplašena, a utehu je našla kod Vuka Kostića koji je danima teši.

Vuk Kostić pokušava da je spase!

Milica je već prolazila kroz ozbiljne osude i verbalne napade kada je pristala da glumi u seriji „Pevačica”. Međutim, to je sve bilo blago u odnosu na ovo što se dešava sada. Svakako da je Milica imala plan da napravi upečatljiv spot, ali nije imala pojma da će to ovako ispasti i da će je većina razapeti. Tu su i pretnje koje joj upućuju, i to one najjezivije. Kada su počeli da je napadaju, među prvima joj se javio Vuk Kostić i pružio joj veliku podršku. On je stao uz nju i kada su je napadali zbog serije koju je snimala, čak joj je davao savete kako da glumi. Šuška se da među njima ima nečega, e sad, to niko tačno ne zna. Ono što je sigurno jeste da njoj sada baš znači što je Vuk podržao i posavetovao da se ne nervira jer će uvek biti hejtera koji će da je napadaju – priča nam izvor i dodaje:

Koliko god da je jaka, Milicu sve ovo pogađa. Bar je sada videla ko je uprkos svemu stao uz nju, oduševila se što su je neke koleginice i javno podržale. A i Vuk joj se našao, i ne samo sad, nego u svakoj situaciji, tako da ne treba da se iznenadimo ako javno istupe i kažu da su u vezi – završava naš izvor.

Hvala mojim kolegama koje znaju šta znači sajber nasilje, koliko je strašno, i kako može da utiče na ljudsku svest, a ne plaše se da me javno podrže – napisala je Milica.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR