Jelena Karleuša u Budvi
Svet

5 Avgusta, 2022 22:17

Posle turbulentnog odnosa sa Karleušom usledilo je pomirenje: Nasmejan i srećan stigao na njen nastup (foto)

Jelena Karleuša u Budvi se srela sa kolegom na koga je bila ljuta

Jelena Karleuša je i ovog puta u Crnoj Gori spojila ugodno sa korisnim, pa je između dva zakazana nastupa, uživala na jahti. Nakon Igala, publika je na Karleušinom nastupu sinoć mogla da uživa i u klubu Omnia, u Budvi.

Jelena Karleuša u Budvi

– Ja znam da ste jako umorni, ali večeras vam nema spavanja – obratila se Karleuša publici, nakon što je zapevala svoj hit „Insomnia“.

Jelena Karleuša u Budvi

Pročitajte: Shvatila je da nema šta da izgubi, sa leđa je pao neopisiv teret – Jelena Karleuša konačno slobodna (foto) 

Iako je nedavno imala koncert u istom klubu, ponovo se za Jelenin nastup tražila karta više. Prepoznatljiva po svojim specifičnim kostimima slatka mala se ovoga puta odlučila za crvenu boju. Njen nastup su, osim plesačica, upotpunili i video efekti od kojih je jedan od motiva bio i vatra.

Jelena Karleuša u Budvi

U izazovnom crvenom kostim i uz smelu koreografiju Karleuša je očigledno smišljeno htela da podseća na đavolicu, ali umesto pakla muškarci su se, uživajući u prizoru, osećali kao u raju. Jedini što je, žargonski rečeno, bilo pakleno dobro, bila je atmosfera za vreme njenog nastupa u Omnii.

Jelena Karleuša u Budvi

Jelena Karleuša u Budvi

Jelena Karleuša u Budvi

Jelena Karleuša u Budvi

Na Jeleninom nastupu uživao i Isak Šabanović

Pevač Isak Šabanović bio je jedan od onih koji su sinoć uživali u Jeleninim pesmama. I tu ne bi bilo ništa čudno da se donedavno nije pričalo da Isak i Jelena nisu u najboljim odnosima. Što je pevač u jednoj emisiji i potvrdio:

Jelena Karleuša u Budvi

– Svi imaju pristup Jeleni Karleuši, samo ja nemam. Ne znam zašto je to tako. Ista ta Karleuša me je blokirala na Instagramu i to ne znam zašto. Ja sam nju pratio, ona mene nije – zaključio je Isak.

Pročitajte: Buran kraj ljubavi – Raskinuli Isak Šabanović i Aleksandra Mladenović, a evo kako je pevačica sve objasnila 

Kako su pisali domaći mediji, pevač sluti da se najverovatnije naljutila na kolegu zbog njegovog odgovara na pitanje novinara „da li bi pre išao na ručak sa Cecom ili Jecom“ kada je on izabrao Cecu, Šabanović je tada izjavio da ipak nema predstavu šta se desilo.

No, šta god da se desilo, čini se da je su se Jelena i Isak pomirili.

 

 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: Irena Klein

FOTO: N. Rosić