Pevačica trpela nasilje
Svet

October 24, 2023 18:15

By

Aleksandra nije jedina, stižu još dramatičnije vesti: I ova pevačica trpela nasilje od dečka, prošla golgotu (foto)

Pevačica trpela nasilje isto kao i Aleksandra

Pevačica Mia Borisavljević otkriva da je zbog nasilja koje je trpela od bivšeg dečka bežala od svih muškaraca, pa i od sadašnjeg partnera Bojana Grujića. Mia kaže da joj je trebalo dosta vremena da shvati da je on taj pravi. Malo ko zna da je pevačica trpela nasilje baš kao i Mladenovićeva a o tome je neretko govorila.

Pevačica trpela nasilje

ATA images

– Patila sam na početku veze sa Bojanom. Navikla sam da živim sama i stvorila sam nepoverenje od muškaraca. Mnogo je trebalo vremena da shvatimo da smo jedno za drugo. Prošli smo golgotu. Posle prvog poljupca stavila sam zid između nas dvoje. Bukvalno sam mu se izvinjavala što smo se poljubili i rekla sam da se to više neće ponoviti – rekla je pevačica u jednom intervjuu prenosi Glossy .

U prethodnoj vezi je imala neprijatne scene, ali joj traume nisu ostale.

Pevačica trpela nasilje

Rajko Ristić

Pevačica trpela nasilje ali tvrdi da joj nije ostala trauma

– Nije mi ostala trauma, jer nisam duže vreme trpela fizičko nasilje. Odmah sam reagovala i prijavila ga policiji. Mada nije se to desilo kao grom iz vedra neba. Prethodile su baš neke ružne situacije – kaže Mia.

Pročitajte Mia Borisavljević vidno razočarana progovorila o drami koja joj se desila

Danas uživa u srećnom braku sa Bojanom i ovih situacija iz prošlosti se retko priseća.

Pevačica trpela nasilje

Paparazzo lov printscreen

Pevačica trpela nasilje, Aleksandra sve iznela javno

Podsećanja radi, pevačica Aleksandra Mladenović u poslednjih nekoliko dana proživljavala je pravu dramu. Naime, sveža vest koja je odjeknula kao bomba jeste da je pevačnu parner navodno proganjao, te da je objavljivao njihove zajedničke fotografije na Instagramu, iako su raskinuli pre mesec dana. Bivši dečko Aleksandre Mladenović je, kako tvrdi pevačica, prijavljen policiji zbog svega onoga što joj radio.

Pročitajte Isak je prošlost – Aleksandra Mladenović u zagrljaju Vuka Kostića, fotografije napravile haos na društvenim mrežama (foto) 

Iako Aleksandra tvrdi da je bivšeg partnera ostavila pre mesec dana, te da ga je prijavila za proganjanje i sve ostalo što joj je činio, on sve to poriče. Uz to optužuje Isaka Šabanovića, Aleksandrinog bivšeg, da je on taj koji ju je maltretirao, što je pevačica oštro demantovala.

OVDE pročitajte sve što je izjavila Aleksandra u vezi ovog nemilog događaja… 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images