Lokal Mie Borisavljević
Svet

October 7, 2023 09:00

By

Mia Borisavljević vidno razočarana progovorila o drami koja joj se desila

Lokal Mie Borisavljević uništen od strane vandala

Pevačica Mia Borisavljević je prisustvovala rođendanu frizera Stevana Radivojevića i na tom događaju je progovorila o nemilom događaju koji se nedavno dogodio.

Lokal Mie Borisavljević

ATA images

Pročitajte: Neprepoznatljiva! Mia Borisavljević NAPRAVILA DRASTIČNU PROMENU (video)

Naime, pevačica i njen suprug Bojan Grujić su pre nekoliko dana doživeli pravu dramu i veliku neprijatnost kada im je lokal u Valjevu u kojem su otvorili fitnes centar u potpunosti uništen.

Lokal Mie Borisavljević i njenog supruga je kamenovan i razlupan, a pevačica je izjavila da je saznala ko je to uradio, kao i da je prijavljeno sve policiji i da oni rešavaju slučaj. Kako je istakla, ljudima u Valjevu je bilo drago što ona otvara fitnes centar, ali je očigledno to nekome zasmetalo.

Lokal Mie Borisavljević

Instagram

“Saznala sam ko je. Policiji je prijavljeno sve i slučaj se rešava. Ljudima u mom rodnom gradu je bilo drago što otvaram lokal, ali je očigledno i nekima zasmetalo” – rekla je Mia.

Lokal Mie Borisavljević

Instagram

Poznata pevačica je na proslavu rođendana svog dugogodišnjeg prijatelja i saradnika stigla bez pratnje svog supruga Bojana, a razlog njegovog kašnjenja jeste taj što je on bio na treningu pa joj se on kasnije pridružio.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA, instagram