Drama Aleksandre Mladenović portal Svet
Svet

October 25, 2023 15:50

By

Bivši dečko Aleksandre Mladenović tražio novac i od ove rijaliti učesnice, ona otkrila sve detalje

Bivši dečko Aleksandre Mladenović varao je sa zadrugarkom

Aleksandra Mladenović  trenutno proživljava pravu dramu, jer je bivši dečko Stefan Čečar proganja. Pevačica je saznala da Stefan u Dubajiu radi kao žigolo, te je odlučila da ga ostavi, što on nije želeo da prihvati.

Bivši dečko Aleksandre Mladenović

Ata images

Bivši dečko Aleksandre Mladenović danima je, kako se pisalo, boravio ispred pevačicine zgrade, pretio samoubistvom… A, zbog svega toga pevačica ga je prijavila policiju zbog čega mu je određena zabrana prilaska Aleksandri.

Pročitajte  Ovo je dečko Aleksandre Mladenović koji je zbog nje pokušao da izvrši samoubistvo, evo šta se sve izdešavalo

Međutim, Aleksandra je ubrzo saznala da ona nije jedina koju je Čečar obmanuo. Kako je sama priznala, javilo joj se pedeset devojaka s kojima se Stefan dopisivao, tražio im novac  i to u isto vreme kada je bio s Mladenovićevom.

Bivši dečko Aleksandre Mladenović

Youtube printscreen

Jedna od njih je i bivša zadrugarka Jelena Mitić.

– Meni je tražio novac da dođem u Beč, da ga izdržavam. A isto tako dok je bio sa Aleksandrom, zvao me je na video poziv, dok ona nije bila tu, tražio je bogate devojke da se udomi i čuva, jer je slepac – priznala  je Jelena.

AUTOR: SVET

IZVOR: REPUBLIKA

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM, YOUTUBE PRINTSCREEN